RB Webart
Image default
Business / Business Services

Industriële hanglampen

Hebt u genoeg verlichting op uw parkeerterrein of in uw magazijn? Of hebt u meer licht nodig in uw opslagloods of op uw boorplatform? Dan zit u bij Electromach goed! Op de website van Electromach kan u een uitgebreid assortiment aan led hanglampen vinden. Deze hanglampen zijn geschikt voor zware industriële omgevingen. Hierbij hebt u de keuze uit verschillende ATEX lampen, zoals de halogeen lamp, de fluorescerende lamp en de LED-lamp. Hierdoor kan u zelf een keuze maken die aan uw behoeften en verwachtingen zal voldoen. Bij Stahl/Electromach weet u zeker dat u goed zit, want kwaliteit staat hoog in het vaandel. U weet hierdoor zeker dat de lamp niet kapot zal gaan na een aantal weken of maanden maar een langere tijd mee zal gaan.

Led hanglampen

Wanneer u op zoek bent naar led hanglampen van goed kwaliteit, moet u dus bij Stahl/Electromach zijn. Bij deze lampen is de LED-lamp al gemonteerd, waardoor u dit zelf niet hoeft te doen. Bij andere verlichtingsbronnen is dit niet het geval, waarbij de lampen apart mee worden geleverd. Zoals hierboven is beschreven zullen de lampen van Stahl/Electromach langer meegaan dan een aantal weken. Dit geldt zeker voor de led hanglampen, want deze heeft een geweldige levensduur van maar liefs honderdduizend uur. Daarnaast is er ook gekeken naar het temperatuurbereik van de lamp, want niet elke lamp kan tegen elke temperatuur. De led hanglampen van Stahl/Electromach kunnen tegen temperaturen van maar liefst -40 graden tot +50 graden Celsius. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om deze lampen te gebruiken rond poolgebieden, waarbij u niet bang hoeft te zijn dat deze kapot gaan. Wat wilt u nog meer? Ga daarom snel naar de website van Electromach om het uitgebreide aanbod te bekijken.

Lampen met nog meer voordelen

Naast het temperatuurbereik en de indrukwekkende levensduur bieden de led hanglampen nog meer voordelen. Zo is er montage mogelijk met ringbouten maar ook met kantelbare montagebeugels. Daarbij wordt er bij de levering een  aparte aansluitdoor meegeleverd waardoor een installatie gemakkelijk zal verlopen. Wordt u hier al blij van? Ga dan snel naar de website van Electromach om inspiratie op te doen.

 

https://www.zone-atex.nl/led-hanglampen/