RB Webart
Image default
Business / Business Services

Koop uw hijs- en hefproducten bij de Hijswinkel

Bij de Hijswinkel bent u aan het juiste adres voor alle hijs- en hefproducten. Wij zijn niet alleen een leverancier in alles op het gebied van hijsen maar wij zijn ook nog eens specialist in alles wat te maken heeft met hijs- en hefproducten. U vindt bij ons producten zoals bijvoorbeeld takels en hijsbanden maar ook evenaars en valbeveiliging. Al onze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen volledig aan veiligheids- en kwaliteit eisen die hieraan worden gesteld. Natuurlijk testen wij ook zelf onze producten zodat wij zeker zijn van wat we verkopen. Toch zijn wij niet zomaar een webwinkel. Wij bieden al onze producten aan voor een zeer lage prijs en leveren de bestellingen binnen 24 uur zodat u zo snel mogelijk verder kan met uw klus. U kunt bij ons gemakkelijk betalen via Multisafepay.

Hijswinkel: wie zijn we en wat is onze kracht?

Hijswinkel is een zeer grote naam in de hijs- en hefbranche van Nederland en België. Naast dat wij zeer kwalitatief zijn en lage prijzen aanbieden, staat bij ons kennis en veiligheid op nummer één. Al onze werknemers zijn specialisten als het gaat om onze hijs- en hefmiddelen. Hijswinkel.nl is al jarenlang actief als lid van de Vereniging Erkende Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen en neemt deel aan het bestuur van deze vereniging. Daarnaast is het onze kracht dat wij in principe alles zelf doen. Doordat u bij ons de producten besteld maar wij ze ook meteen leveren, ontstaat er een korte communicatielijn tussen klant en aanbieder. U kunt dus voor uw vragen of advies direct bij ons terecht. Wij staan u dan ook graag te woord en helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij zijn niet alleen telefonisch bereikbaar maar u kunt ons ook een mail of whatsapp bericht sturen of met ons chatten.

Keuzehulp

Ook vindt u op onze website een keuzehulp. Als u hierop klikt komt u terecht in onze eigen Wiki. In deze Wiki vindt u alle informatie rondom heffen en hijsen. Hier vindt u tips over wat u het beste kunt aanschaffen in welke situatie maar ook hoe u de producten kunt gebruiken en welke veiligheidsvoorschriften u rekening mee moet houden.