RB Webart
Image default
Business / Business Services

LED TL lampen bieden veel voordelen

Zit je er over na te denken om van TL verlichting over te stappen op LED verlichting? Dan ben je met je gedachte in ieder geval al goed op weg! Het is namelijk een erg verstandige keuze om gebruik te maken van led verlichting. Je hoort veel mensen al erg positief praten over LED lampen en LED verlichting, maar wat zijn nou precies de voordelen? In dit artikel lees je meer informatie over de overstap van TL lampen naar LED verlichting. Ook lees je meer info over de verschillen tussen tl en led-tl.

Waarom kiezen voor led verlichting?

Veel mensen zijn nogal huiverig wanneer ze van tl verlichting neigen om over te stappen naar LED-TL verlichting. Dit komt omdat ze bang zijn dat hun nieuwe lampen een lagere lichtopbrengst hebben dan hun huidige verlichting. Hier is echt niets van waar. LED-TL lampen hebben een net zo hoge lichtopbrengst als de regulieren TL verlichting. Het grote verschil zit hem juist in de vele voordelen die led verlichting met zich mee brengt. Wanneer je in je armatuur een led lamp plaatst, zie je geen verschil in de lichtopbrengst, maar wel op je energie rekening. LED verlichting is een hele investering, maar het verdient zich zeker terug. Zie de overstap naar led lampen daarom ook zeker niet als een kostenpost, het is echt een investering waarmee je na verloop van tijd juist alleen maar geld terug verdient. LED TL lampen hebben daardoor alleen maar voordelen.

Verschillen tussen TL en LED-TL

Het grote verschil tussen deze 2 lampen is toch wel dat de een veel zuiniger is als de ander. LED lampen houden uw energie rekening laag, hebben een lange levensduur en hebben dezelfde of misschien zelfs wel een betere lichtopbrengst ten opzichte van uw huidige TL verlichting. Kortom: reden genoeg om ook de overstap te maken naar LED TL.

http://zone-atex.nl/led-tl-lampen/