RB Webart
Image default
Business / Business Services

Letselschade begeleiding

Letselschade begeleiding is iets waar je liever niet mee te maken krijgt in feite. Als dat wel het geval is, dan betekent het dat er iets verkeerd is gegaan, met letselschade als gevolg. Het gebeurt vaker dan we denken. Als het dan toch gebeurt, dan zijn we hier totaal niet op voorbereid en ontbreekt de nodige kennis om hier op de juiste wijze mee om te gaan. Letselschade uit zich zowel lichamelijk als geestelijk en kent diverse oorzaken. Er kan sprake zijn van letselschade als gevolg van een verkeersongeluk of een bedrijfsongeval. Ook ongevallen in en om het huis zijn vaak een veroorzaker van letselschade alsmede medische fouten en ongevallen tijdens het sporten. Het krijgen van de juiste letselschade begeleiding is van cruciaal belang. Er zijn namelijk nogal wat partijen die direct de gevolgen ondervinden wanneer er letselschade optreedt. Stel dat er letselschade optreedt als gevolg van een bedrijfsongeval, doordat een een metselaar van een steiger valt. De metselaar breekt zijn rug en zijn bovenbeen, en wordt wellicht nooit meer helemaal de oude. Allereerst worden het slachtoffer en zijn gezin direct geraakt. Daarnaast is er de werkgever die de nodige consequenties ondervindt. Dan heb je nog de verzekeraar en de arbeidsinspectie die zich gaan mengen in het voorval. Adxpert is een specialist op het gebied van letselschade begeleiding. Het denkt mee met alle betrokken partijen, waar allen baat bij hebben.

 

Letselschade begeleiding bij Adxpert

Letselschade begeleiding bij Adxpert richt zich op hetgeen iemand nog kan, en zal kunnen nadat er letselschade is opgetreden. Het traject dat men ingaat met cliënten  heeft als doel om cliënten weer aan de slag te krijgen. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met de mogelijkheden, zowel bij werkgever als werknemer. Adxpert hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding en men maakt dan ook gebruik van psychologen, medische experts en arbeidsdeskundigen. Ook bij praktische zaken zoals UWV-procedures biedt Adxpert een helpende hand. Waar je als slachtoffer van letselschade een zware tijd doormaakt, is Adxpert een rots in de branding. Al gauw blijkt dat er nog talloze mogelijkheden zijn. Letselschade begeleiding bij Adxpert biedt mensen weer perspectief.

 

Kans

Heb je als slachtoffer of als werkgever behoefte aan letselschade begeleiding, informeer dan eens bij Adxpert. Zij kunnen het verschil maken. Bezoek daarom eens de website en bekijk de mogelijkheden.