RB Webart
Image default
Business / Business Services

Met welk telefoonnummer kun je ING bellen?

Het telefoonnummer van de ING klantenservice is niet zo makkelijk te vinden als je zou verwachten. Wanneer je je zoektocht start bij Google krijg je namelijk tal van verschillende resultaten te zien, en ook op de website van ING word je niet direct de goede kant op gestuurd. Dit komt omdat ze graag eerst via een andere manier je vraag of opmerking willen verwerken of beantwoorden. Wil je toch graag de ING bellen? En te woord worden gestaan door een medewerker van de ING bank? Neem dan zeker eens een kijkje in de klantenservicegids. Hier vind je alle contactgegevens van de ING bank in een handig overzicht. 

Een overzichtelijk dashboard

De ING klantenservice gids is een verzamelplaats waar je allerlei handige informatie kunt vinden. Denk hierbij aan de contactgegevens van de organisatie, maar bijvoorbeeld ook de laatste updates met betrekking tot eventuele storingen. Heb je het vermoeden dat internetbankieren een storing heeft? Dan kun je in het sturingsoverzicht zien of er meer klanten zijn die een storing hebben gemeld. Heb je een andere vraag of misschien een opmerking die je graag kwijt wilt? Dan kun je de ING natuurlijk bellen, maar je kunt ook een medewerker benaderen via social media. In de klantenservice gids vind je namelijk alle social media accounts waar de ING bank op actief is. In het geval van deze bank gaat het om Facebook, Twitter en Youtube. Maar ook een link naar de website wordt getoond en de ING heeft een eigen community waar je terecht kunt. 

Bereikbaarheid

Kom je er niet uit op de website en kun je het antwoord op je vraag niet terugvinden in de klantenservice gids? Dan kun je altijd nog telefonisch contact opnemen met de ING, tussen 9:30 en 18:00 uur.