RB Webart
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte in Diemen huren

Ben jij al een geruime tijd op zoek naar een opslagruimte in Diemen? Zoek dan niet langer verder. Bij Opslag020 ben je helemaal aan het juiste adres als je op zoek bent naar een extra plekje om je spullen, tijdelijk of voor een langere tijd, op te slaan. Bij Opslag020 begrijpen wij dat het erg vervelend is als je huis té vol staat met spullen of als je je spullen tijdelijk bij iemand moet opslaan omdat je je huis moet verlaten maar nog geen nieuwe woning hebt gevonden of nog geen toegang tot een nieuwe woning hebt. Een ruimte bij ons is daarom de ideale oplossing. Ga naar www.opslag020.nl

Waarom een opslagruimte in Diemen?

Een opslagruimte in Diemen (of omgeving) kan vele voordelen bieden. Je kunt namelijk voor een zeer laag tarief jou spullen opslaan in een ruimte vlakbij u in de buurt, ook als je elders in Nederland woont is er een vestiging van Opslag020 voor jou in de buurt. Vooral veel studenten hebben er baat bij omdat zij vaak in kleine kamers wonen en niet genoeg ruimte hebben om al hun spullen kwijt te kunnen. Zo hoef je niet iedere keer heen en weer te reizen naar je ouderlijk huis om toch toegang te hebben tot je eigen spullen. Dat bespaart niet alleen enorm veel tijd maar ook nog eens een heleboel (reis)kosten. Bij ons is het ook nog eens een voordeel wat wij voor een spotgoedkope prijs je spullen op komen halen zodat je zelf niet meerdere keren hoeft heen en weer te rijden of een duur verhuisbedrijf moet inhuren. Je hebt op elk gewenst moment toegang tot de box en wij kunnen je verzekeren dat je spullen niet alleen veilig bij ons staan opgeslagen maar dat de ruimtes ook nog eens droog en verwarmd zijn. Mocht je toch twijfelen aan de veiligheid, dan zijn er altijd camera’s om de boel in de gaten te houden. 

Hoe groot zijn de ruimtes?

Hoe groot de ruimte is, hangt helemaal af van jouw wensen. Heb je maar weinig ruimte nodig? Dan kun je kiezen voor een ruimte van 3m3 of iets groter 6m3. Heb je toch wat meer ruimte nodig? Kies dan een ruimte van 10m3 of 26m3. Heb je echt veel extra ruimte nodig? Dan kun je ook kiezen voor de ruimtes van 25m3 of 33m3.