RB Webart
Image default
Business / Business Services

Spuitgieten van grote kunststof producten

Bij HSV-tmp is het mogelijk om grote kunststof producten te laten spuitgieten, maar dat is niet het enige wat we voor u kunnen betekenen. Grote kunststof spuitgietproducten kunnen namelijk door ons voor u op maat worden ontwikkeld. HSV-tmp is één van de meest toonaangevende Europese producten van grote kunststof producten, en door ons te betrekken bij de ontwikkeling en productie van uw productidee, zal het tot een nieuw niveau getild worden. Bovenal blijven we wel gewoon een open en ongecompliceerde organisatie die vol zit met enthousiastelingen die een passie hebben voor kunststof!

Spuitgieten: productontwikkeling

Het eerste wat er moet gebeuren bij het produceren van een groot kunststof product dat gemaakt wordt door spuitgieten is natuurlijk het ontwikkelen van het product. Het voordeel van HSV-tmp in een vroeg stadium hierbij te betrekken is dat u kunt rekenen op onze expertise en vakkennis van kunststoffen en de verschillende productietechnieken die bij ons mogelijk zijn. Daarnaast kunnen we al gaan nadenken over verpakkingsoplossingen die op de lange termijn de transportkosten omlaag zullen brengen. Zo ziet u maar, wij denken vooruit, en daar kunt u profijt van hebben.

Het ontwikkelingstraject

Ieder kunststof product is natuurlijk anders, en dat betekent dat ieder ontwikkelingstraject ook weer uniek is. Hierdoor is het niet mogelijk om u te vertellen wat de gemiddelde doorlooptijden zijn van een project en wat een gemiddelde productieplanning is. Voor uw kunststof product zullen we een uitgebreid ontwikkelingstraject opstellen waarin u de productieplanning krijgt voor uw specifiek product. Hierdoor kunt u een indruk krijgen van de doorlooptijden van het project, en dat weet u wat u te wachten staat.

Tot slot

De grote dag is aangebroken, en het is eindelijk tijd om in de productie te gaan met uw kunststof product! Bij ons zijn er verschillende manieren waarop het product verwerkt kan worden, we staan sterk in het spuitgieten uiteraard, maar ook in het thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten. Daarna is het nog enkel een kwestie van de logistiek uitdenken, waarbij u al kosten op het transport bespaart, doordat we in het begin al nagedacht hebben over verpakkingsoplossingen en een slim productontwerp. Een win-win!