RB Webart
Image default
Business / Business Services

Stukadoor Doorn nodig?

Guy Munneke, stukadoor in Doorn, heeft bij ons prachtig werk geleverd. Hij heeft het pleisterwerk van het plafond van onze keuken voorzien van een prachtige afwerking. Het ziet er weer als nieuw uit. Hij werkte ijverig en maakte geen rotzooi. Het beetje rotzooi dat hij maakte, heeft hij altijd zelf opgeruimd. Hij slaagde erin om het geluid tot een minimum te beperken, waardoor ik zelfs overdag mijn slaap kon pakken, aangezien ik nachtdiensten draai. De onderlinge communicatie over de vorderingen van de werkzaamheden verliep prettig. Zijn aandacht voor detail is uitstekend en ik zal zeker niet twijfelen om hem ook bij een volgende klus weer in te huren.

Stukadoor inhuren

Bij het inhuren van een stukadoor in omgeving Doorn denk je vast al snel waarom je toch geld zou moeten uitgeven voor een stukadoor terwijl gipsplaten goedkoper zijn. Je moet weten dat mensen vanwege uiteenlopende redenen ervoor kiezen om een stukadoor in de arm te nemen. Voor mij was het vooral ook vanwege de professionaliteit én het feit dat het mij wel geld kostte (zoals elke klus die je laat doen door een ander) maar tijdwinst opleverde. Daarbij is gips een veel duurzamer product. Het is niet zo waarschijnlijk dat het wordt aangetast door dagelijkse slijtage. Het is veel gemakkelijker te installeren en te verwijderen dan behang van gepleisterde muren. Gips biedt een sterker oppervlak om foto’s en decoratieve voorwerpen aan te hangen. Het heeft een veel betere akoestiek dan gipsplaten, waardoor het een populaire keuze voor kerken en auditoria is. Sommige klanten houden van historisch nauwkeurige huizen of gebouwen en kiezen daarom voor de stukadoor. Gips stelt u ook in staat om creatiever te zijn met kleur, versiering en verf selecties, vooral met een hogere glans en glans verven.

Tip

Nadat je een stukadoor aan het werk hebt gezet, zijn de muren vaak nog niet helemaal klaar. Je wilt ze vast gaan schilderen. Wanneer je deze kan schilderen is afhankelijk van het type pleisterwerk dat er is gebruikt. Sommige gepleisterde muren kunnen binnen één tot twee weken worden geschilderd, andere muren, vaak conventioneel gepleisterde muren, moeten minstens twee weken voor het schilderen uitharden / drogen, maar bij voorkeur vier weken.

Kijk voor meer informatie op https://www.guymunneke.nl/