RB Webart
Image default
Business / Business Services

Taffe tafels, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettafel, industriele eettafels

Deze tafels zijn in hoogte te verstellen dmv een handwiel door aan de hand wilde draaien worden er tandwielen in beweging gezet wat het tafelblad in hoogte te verstellen maakt. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn onder andere te verkrijgen in de gietijzeren onderstellen lasergesneden onderstellen en Opmaat gelasten stalen onderstellen van kokerprofielen. De gietijzeren tafelpoten, gietijzeren tafelonderstellen,  gietijzeren machine onderstel eh zijn voorkomen en niet aankomen van oude machine onderstellen. deze werden gebruikt om zware oude machines te ondersteunen die werden gebruikt in oude fabrieken.  vaak is de oude patina  op de oude industriële gietijzeren tafelpoten wat een goede karakteristieke uiterlijk geeft aan de industrie  tafel,  en de tafel zijn volledig unieke uitdrukking geeft. taffe tafels, industriele tafel, eindustriele tafels.

Deze in hoogte verstelbare tafels en andere in hoogte verstelbare tafels die in hoogte te verstelbaar zijn  dmv draadeinden ook wel genoemd spindels en moeren.  door aan de moeren te draaien gaat het tafelblad omhoog en omlaag.  op deze manier kan een in hoogte verstelbare tafel ideaal zijn voor de indeling van het kantoor om ergonomisch te kunnen zitten achter de computer en de ideale hoogte te hebben voor de rug. Heeft u vragen voor de in hoogte verstelbare tafels of andere  industrie tafel,   industriele eettafel,  industriele tafels,  gietijzeren tafel onderstel.  Standaard wordt de industriele tafel geleverd met 5cm dik massief eiken planken. Daarbij kunnen de planken tot 25cm breed. Wat een zeer mooi effect geeft aan de oude tafel look. Ook kan gekozen worden voor vergrijsd eiken.  Het eiken tafelblad kan geleverd worden in verschillende kleur tinten, ook zwart eiken tot licht gerookt of geheel licht eiken is allemaal mogelijk. Kortom er is veel keuze aanbod van industriële tafel, tafels. Vintage industrieel design en oude machine onderstellen of gietijzeren tafelpoten worden veel gebruikt bij taffe tafels.

Door aan het handwiel te draaien gaat het tafelblad omhoog of omlaag naar gewenste hoogte gezet worden. Natuurlijk kan er bij dit model gekozen worden voor een eiken tafelblad of een wagondelen tafelblad. Ook kan er bij dit model gekozen worden voor een gietijzeren tafelpoten of een machine onderstel. Naast de in hoogte verstelbare tafel kan er ook gekozen worden voor een industriele tafel op maat met een lasergeslepen onderstel, industriel etafelpoten. Deze tafelpoten zijn te bestellen via de website ook met verschillende tafelbladen houtsoort keuze. Van wagonplanken tafelblad tot een oud eiken tafelblad, ook kan er gekozen worden voor een oud grenen tafelblad. Kortom voor alle industriele tafel, industriele tafels en in hoogte verstelbare tafel of gietijzeren tafelpoten met wagonplanken tafelblad of een gelaste tafel op maat kunt u ons bereiken op het onderstaande nummer of website.

 

Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

www.taffe.nl

 

http://www.taffe.nl