RB Webart
Image default
Business / Business Services

Voorkom een vechtscheiding in Culemborg, met De Mare Mediation & Advocatuur

Als je in de omgeving van Culemborg woont, kun je alles voor je scheiding heel goed regelen met De Mare Mediation & Advocatuur. Op advies van vrienden zijn we een kennismakingsgesprek met Mr. Marieke de Mare aangegaan. En dat beviel heel goed. Ze gaf me het vertrouwen terug, dat verloren was nadat mijn man met het grootste nieuws ooit bij mij aanklopte. Hij wilde scheiden! Hij wilde zo snel mogelijk een scheiding in gang zetten! Ik heb gehuild, geschreeuwd, geschopt tegen alles wat ik maar tegenkwam. Slapeloze nachten had ik ervan want hoe vertellen we dit aan onze kinderen? Hoe moet het verder met het huis? Krijg ik alimentatie, of moet ik alimentatie betalen? Hoe gaan we samen onze kinderen opvoeden als we na onze scheiding niet meer samenwonen. Kan dat wel op een goede manier? Ga naar www.demaremediation.nl voor meer informatie over uw scheiding in Culemborg.

Ik wil een respectvolle scheiding in Culemborg

Kortom het was een periode van veel geworstel en getouwtrek na het bericht van de scheiding. Welles en nietes. Ruzies van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Totdat we dus op advies van vrienden bij De Mare Mediation terecht kwamen. Vanaf toen zijn we weer als volwassen mensen en met respect met elkaar omgegaan. Respect voor de jaren die achter ons lagen en toch ook fijne momenten hebben gekend.

Na de scheiding wil mijn man ook in Culemborg blijven wonen. Voor de kinderen. Natuurlijk hebben zij er last van dat hun papa en mama na de scheiding niet meer bij elkaar in één huis wonen. Maar we willen wel zo dichtbij mogelijk blijven wonen. Zodat de kinderen op de fiets naar papa of weer terug naar mama kunnen.

Bij een scheiding in Culemborg komt veel kijken

Welkom in de wereld van scheidingen in Culemborg. Ik sta versteld van wat er allemaal bij komt kijken wanneer je zo’n ogenschijnlijk simpel zinnetje uitspreekt of aanhoort: ‘Ik wil scheiden.’ Inmiddels weten we hoe het hele traject tot aan de officiële scheiding verloopt. We weten wat we samen moeten regelen. Wat we zeker niet mogen vergeten en wat we nog moeten uitzoeken. Het is nu duidelijker hoe het na een scheiding precies zit met allerlei regels rondom alimentatie, pensioen en enkele fiscale consequenties van onze specifieke keuzes. Maar het gesprek met onze kids vond ik toch wel erg heftig. Het raakte me intens diep. Blij, ondanks alle onzekerheid voor de toekomst, dat wij een goede mediator uit Culemborg in de arm hebben genomen.