RB Webart
Image default
Business / Business Services

All Dent

Kiezen voor All Dent is altijd een goede keuze! Wij zijn dé partner bij het inrichten van uw mondzorgpraktijk. We zijn er voor u vanaf het begin van het proces, bij het idee, helemaal tot aan de realisatie van de uiteindelijke praktijk. Of het nou gaat om een compleet nieuwe praktijk, of juist een huidige praktijk die toe is aan een nieuwe restyling, All Dent is er voor onze klanten. Samen werken we toe naar de ideale praktijk, het begint ook allemaal met samen aan de tafel zitten om alle ideeën en wensen te bespreken.

De werkwijze van All Dent

De werkwijze van All Dent begint dus met een samenwerking tussen onze klanten en onze professionals. Dat komt doordat uw praktijk gewoon de ideale praktijk moet worden bij het inrichten. Wat betekent de ideale praktijk? Iets wat uniek is, goed is ingedeeld en ook een fijn werkklimaat produceert, bijna vanzelf. Wij helpen u graag om dit te realiseren. Wanneer u zelf al ideeën heeft, dan nemen we die als uitgangspunt om uit te werken. Wanneer u zelf niet zo creatief ingesteld bent, kunt u ook het uitwerken van het concept overlaten aan de creativiteit van onze ontwerpers en interieurarchitecten. Die hebben zelf ruime ervaring in de dentale markt, en weten daarom wat er allemaal mogelijk is. Zodra de tekeningen klaar zijn, presenteren we die aan u, en dan kunnen de laatste details nog even aangepast worden.

Samenwerken

Zo’n praktijk realiseren is gewoon een groot samenwerkingsproject, en All Dent staat daarin gewoon voor u klaar. Daarbij beseffen we dat een praktijk inrichten niet iets is wat u al vaak heeft mogen doen. Daarom regelen we alles voor u zodra de tekeningen klaar zijn, wij zijn de experts aan gaan voor u aan de slag om die zorgen uit de handen te nemen. Wat ons betreft stopt onze relatie niet zodra de praktijk klaar en ingericht is, wij gaan gewoon voor de lange termijn relaties! De tandartsapparatuur van All Dent voor onze klanten wordt via ons besteld en we hebben een onderhoudsteam die landelijke ondersteuning biedt aan onze klanten.

Gerelateerde artikelen

Alles over Nissan auto’s

Op zoek naar een aanhanger in Barneveld?

A Liebherr WTes 5872? Cavepromotor.co.uk for the lowest price in UK