RB Webart
Image default
Business / Business Services

Alle voor en nadelen van de Femilift behandeling

Overweeg jij de Femilift? Dan vind je hier alle informatie die je nodig hebt. Want hoe ziet de behandeling er precies uit en wat kun je zoal verwachten? Doet de behandeling pijn en wat zijn de resultaten? Dat en meer hebben wij voor je uitgezocht.

 

Informatie over de Femilift

De Femilift is een bekende methode die ingezet wordt tegen heel wat ongemakken bij vrouwen. Het is een steeds bekender wordende methode die ook aanbevolen wordt door huisartsen. De femilift is een infrarood laser behandeling. Er wordt dus gebruik gemaakt van laserstralen waardoor de behandeling vrij laagdrempelig is. De behandeling kan ingezet worden voor de volgende ongemakken:

  • strakke huid waar geen elasticiteit meer inzit

  • intieme droogte

  • herstel na de bevalling

  • slap geworden huid

 

Hoe ziet de behandeling eruit

De Femilift behandeling is niet heel spannend, wel is het verstandig om je natuurlijk goed voor te bereiden. Als eerste kom je op een intake, daar bespreek je je klachten. Je bespreekt ook wat je zoal van de behandeling kan verwachten en hoeveel behandelingen je nodig zult hebben. Het is wel voor de gynaecoloog lastig om vooral af een inschatting te maken. Vaak bekijk je eerst wat een eerste behandeling doet en hoe jouw huid daar op reageert. Daarna kijk je samen weer verder.

 

Doet de Femilift pijn?

De femilift behandeling is zeker niet pijnloos maar doet ook niet ontzettend veel pijn. Het hangt een beetje van je eigen pijngrens af of een verdoving nodig is. Bespreek dit vooral ook even tijdens de intake want daar betaal je ook weer extra voor. Het is geen bloederige behandeling want er wordt gebruik gemaakt van infraroodstralen. Na de behandeling is alles wel heel gevoelig. Het wordt aangeraden om een aantal dagen niet te vrijen en alles goed schoon te houden.

 

Resultaten Femilift

De femilift resultaten zijn goed. Vele vrouwen komen door deze behandeling van hun intieme ongemak af. Het is dus zeker aan te raden om vooral eens te informeren naar de mogelijkheden. De behandeling zal niet in alle gevallen de beste oplossing zijn. Maar vaak dus ook wel, gewoon even navragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.