RB Webart
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoaching Amersfoort biedt u meer inzicht en kennis over uw carrière

Bij de loopbaancoaching Amersfoort van ZEE in beweging wordt u geholpen door professionals om na te denken over uw carrière, uw persoonlijkheid en welke stappen u in de toekomst graag zou willen zetten. Daarnaast vormen je ervaring, kennis en kunde het begin van jouw programma. Zodoende bepalen we gezamenlijk hoe u het beste uw doel kunt bereiken en hoe u zich verder kan ontwikkelen. We weten dat iedereen anders is en daarom zorgen wij er ook voor dat het programma op u wordt afgestemd. Loopbaancoaching Amersfoort is daarnaast niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven in groepsverband. Klik hier voor loopbaancoaching Amersfoort.

Persoonlijk programma als belangrijkste onderdeel van loopbaancoaching Amersfoort

Onze professionals van loopbaancoaching Amersfoort kijken graag met u mee naar uw idealen en toekomstideeën. Op basis van uw identiteit, drijfveren, ervaring, kennis en kunde stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Dit zal gericht zijn op de doelen die u wilt bereiken en de ontwikkeling die u zal doormaken. Onderdeel hiervan zijn de personal branding en individuele coaching op vaardigheden of belemmeringen. De personal branding zal dienen om uzelf goed te kunnen presenteren aan uw toekomstige werkgever. De individuele coaching is gericht op uw persoonlijke vaardigheden of belemmeringen. We zullen samen met u eraan werken om deze te ontwikkelen en gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden voor uw loopbaan.

Na de loopbaancoaching

Uw talenten zullen als uitgangspunt dienen voor je verdere ontwikkeling. Na de loopbaancoaching kunt u op eigen kracht uzelf presenteren en uw talenten laten zien aan uw toekomstige werkgever. Daarnaast heeft u meer inzicht gekregen over de verschillende loopbaanmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat u hier de rest van uw carrière baat bij kan hebben. Loopbaancoaching Amersfoort biedt ook groepslessen aan voor bijvoorbeeld bedrijven of verenigingen. Dit is mogelijk door middel van een intervisietraject. Voor meer informatie hierover kan u op onze website kijken onder het kopje ‘Bedrijven’. 

Hebben wij u nog niet overtuigd of wilt u simpelweg meer informatie over ons of over een van onze professionals? Neem dan gerust een kijkje op onze website www.zeeinbeweging.nl of bel naar 085-0607012.