RB Webart
Image default
Business / Business Services

De bedrijfshalverlichting van Schréder

Schréder zorgt voor goede bedrijfshalverlichting. Deze goede verlichting zorgt voor een goede werkomgeving. Studies wijzen uit dat goede verlichting zorgt voor beter zicht en een hogere arbeidsproductiviteit. Als mensen hun werk beter kunnen zien, kunnen ze ook sneller werken. Zo simpel is het! Bedrijfshalverlichting kopen.

Besparingen door Schréder verlichting

Schréder biedt lichtoplossingen aan bedrijven die niet alleen de veiligheid en arbeidsproductiviteit ten goede komt, maar ook de portemonnee. Onze armaturen bieden namelijk een lage watt per vierkante meter. Zo krijgt u de juiste lichtopbrengst voor een veilige werkomgeving, maar dan met een beperkt aantal armaturen. Doordat onze armaturen zijn gebouwd met corrosiebestendige materialen, zijn ze stof-, vocht- en waterdicht. De gemiddelde terugverdientijd van onze armaturen is maar drie jaar. De armaturen gaan echter wel langer dan tien jaar mee. De aanzienlijke vermindering van de energie- en onderhoudskosten leidt tot besparingen die de winstgevendheid van uw bedrijf vergroten. Voor extra besparingen kunt u sensoren toevoegen, die naadloos integreren met bestaande gebouwbeheersystemen. Deze sensoren zien wanneer iemand in de ruimte is en geven alleen op dat moment licht. Dit bespaart extra, omdat er alleen licht brandt wanneer het echt nodig is.

Veilige verlichting

Zoals gezegd zorgt goede verlichting voor beter zicht en een hogere arbeidsproductiviteit. Zeker in industriële omgevingen, waar er sprake is van interactie tussen mensen en machines, is het belangrijk om goed zicht te hebben op wat u doet. Het is inmiddels verplicht om een veiligheidshelm, -hesje en -schoenen te dragen, maar door schaduwen kan er nog heel wat worden verbeterd in de verlichting bij bedrijven. Wij investeren voortdurend in nieuwe kennis om op de hoogte te blijven van alle nieuwe technologische ontwikkelingen met als doen het juiste licht te bieden. Zo hebben wij de perfecte controle over het licht door het optimaliseren van de optiek en het mechanisch ontwerpen van de armaturen.

LED verlichting

Door de integratie van LED verlichting kunnen wij altijd een verantwoorde oplossing bieden voor uw lichtprobleem. Zo creëren wij beter licht en flexibiliteit om het energieverbruik te verminderen. LED verlichting is daarbij ook nog eens minder vervuilend. Het is belangrijk om energie te besparen en de uitstoot van CO2 te reduceren. Onze LED verlichting draagt direct bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten. Kijk voor meer informatie over onze LED verlichting op onze website.