RB Webart
Image default
Business / Business Services

Loodgieter-nijmegen.nl: voor al uw spoed klussen!

U kunt snel en eenvoudig in loodgieter inschakelen op loodgieter-nijmegen.nl. Wij begrijpen dat het vervelend is als u plotseling lekkage heeft en daarom zo snel mogelijk een loodgieter nodig heeft. Naast een loodgieter met spoed inschakelen, bieden wij ook nog diverse andere diensten aan zoals het onderhouden van uw cv-ketel, het verhelpen van lekkages of verstoppingsproblemen in het riool.

CV-installatie en onderhoud

Op loodgieter-nijmegen.nl kunt u ook een loodgieter inhuren om eens in de zoveel tijd uw cv-ketel te laten nakijken of om een nieuwe te laten installeren in uw woning. Een cv-ketel heeft een lange levensduur van twaalf tot vijftien jaar. Hoe nieuwer uw cv-ketel is, hoe meer u ook bespaart op uw energiekosten door een hoger rendement. Ook is uw huis eerder op de gewenste temperatuur omdat hij minder lang nodig heeft om op te warmen. Wilt u liever uw cv-ketel laten controleren? Ook dat is geen probleem! U kunt een periodieke afspraak inplannen voor onderhoud van uw ketel. Zo kunt u de kans op koolmonoxidevergifting tegengaan en met een periodieke onderhoud gaat uw ketel ook nog eens langer mee. Wanneer er iets mis is, wordt dit ook eerder verholpen en kunnen reparatiekosten zo laag mogelijk blijven. Wij raden u aan om bij een nieuwe ketel één keer in de twee jaar onderhoud te laten doen. Bij een oudere ketel raden wij aan om jaarlijks onderhoud te laten doen. Ook kunt u met ons een onderhoudscontract afsluiten zodat wij u van te voren contact met u opnemen als het tijd is voor een jaarlijkse check-up. Zo kunt u ook eenvoudig en snel een nieuwe afspraak inplannen.

Lekkages

Als u een lekkage ontdekt in uw woning is het zeer belangrijk om snel actie te ondernemen. Wij staan bij spoedgevallen graag voor u klaar. Onze professionals weten snel het probleem op te sporen zonder dat er veel gedaan hoeft te worden. Als de locatie is ontdekt, weten wij het probleem snel te verhelpen. Zo kan het probleem zich ook niet escaleren. Voor onze tarieven of voor extra informatie raden wij u aan om ons telefonisch te benaderen.

Ga nu naar https://loodgieter-nijmegen.nl/.