RB Webart
Image default
Business / Business Services

Unieke dames- en herenschoenen bij Shoelia

Bij Shoelia kunt u aparte damesschoenen en bijzondere herenschoenen vinden voor iedere gelegenheid. De schoenen zijn van het Spaanse merk Pepe Milan. Dit merk is in de jaren 40 ontstaan in Almansa, gelegen in Spanje. Grootvader Milan begon destijds als schoenmaker en het merk ontstond op basis van comfort en passie voor het vakmanschap. De kleinkinderen zetten nu het mooie familiebedrijf voort en werken met veel oog voor detail om unieke en kleurrijke schoenen te maken van de meest kwalitatieve materialen.

Wat is Shoelia?

Shoelia is een schoenenwinkel gevestigd in Veenendaal en is gestart als familiebedrijf met een passie voor schoenen met kleurrijke prints en dessins. Bij Shoelia hebben wij de meest aparte en unieke dames- en herenschoenen voor diverse gelegenheden maar ook voor het dagelijks leven. In 2013 was Michael op zoek naar een kleurrijk paar schoenen maar kon de perfecte niet vinden. Totdat hij bij Pepe Milan terecht kwam en zo is het concept van Shoelia ook ontstaan. Onze winkel is gevestigd in Veenendaal en maandag tot en met zaterdag te bezoeken. Op maandag en dinsdag ontvangen wij alleen klanten op afspraak. Ook als u buiten de openingstijden wilt langskomen, kunt u een afspraak maken zodat wij samen voor u de perfecte schoenen kunnen vinden. Naast onze winkel in Veenendaal is er ook nog een vestiging in Groningen. Deze winkel is op maandag en dinsdag gesloten maar hier kunt u langsgaan van woensdag tot en met zondag binnen de openingstijden.

Zelf schoenen ontwerpen

Wij hebben bij Shoelia een grote voorraad unieke en kleurrijke dames- en herenschoenen maar het kan natuurlijk voorkomen dat uw perfecte paar er nog niet tussen zit. In dat geval kunt u ervoor kiezen om zelf uw trouwschoenen samen te stellen. Hierbij kunt u een afspraak plannen in één van onze winkels. Samen kijken we naar uw wensen en ideeën en kijken we naar welke modellen en maten het beste bij uw voet passen. Houd hier rekening mee dat de gemiddelde levertijd van deze schoenen wel 6 tot 8 weken bedraagt. Kijk voor alle informatie en mogelijkheden op onze website.