RB Webart
Image default
Business / Business Services

Cloud telefonie is het bellen van tegenwoordig!

Heeft u bedrijf al cloud telefonie geïnstalleerd? Of werkt u nog met een oude telefooncentrale van de ISDN lijnen? Dan hebben we slecht nieuws voor u. Binnenkort gaan de ISDN lijnen verdwijnen en dan moet u een alternatief vinden voor uw telefooncentrale. Gelukkig weet De Nederlandse Provider de oplossing! Een telefooncentrale dat via het internet en de cloud gaat! Dit is het nieuwe bellen van nu!

Voordelen van Cloud telefonie

Er zijn vele voordelen als u kiest voor cloud telefonie. Sowieso bent u dan helemaal up to date met de nieuwste functies en apparaten. Een ander groot voordeel is dat u uw oude telefooncentrale niet hoeft te vervangen voor een nieuwe. Met cloud telefonie kunt u deze nog steeds gebruiken, maar wordt alles beter en sneller! Bovendien bespaart u veel meer kosten met cloud telefonie. Bijvoorbeeld op gesprekskosten, deze zijn veel goedkoper dan de oude centrale. Een ander fijn voordeel is dat het product totaal geen onderhoud nodig heeft. Omdat alles via het internet en de cloud gaat, worden de nieuwste updates uitgevoerd via het internet. Dit is helemaal gratis en u hoeft daar niks voor te doen. Wij van de Nederlandse provider regelen dat voor u geruisloos.

Waarom kiezen voor de Nederlandse Provider?

De reden waarom u moet kiezen voor de diensten en de service van De Nederlandse Provider is eigenlijk heel gemakkelijk te zeggen. Bij De Nederlandse Provider zorgen we ervoor dat de klant altijd tevreden is met zijn of haar product. Wij blijven daarom ook klanttrouw en zorgen voor de beste service die een klant kan krijgen, want de klant is immers koning! Bovendien als u een product bij ons koopt, installeren wij deze voor u zonder extra kosten eraan verbonden. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe product. Heeft u problemen met een bepaald product of werkt hij niet meer? U kunt ons gerust bellen. Dan sturen we diezelfde dag nog iemand naar uw locatie om het probleem op te lossen!

Contact

Wilt u ook gebruik maken van de geweldige service en producten van de Nederlandse Provider? Bekijk dan de gehele website op www.denederlandseprovider.nl voor meer informatie en details.