RB Webart
Image default
Business / Business Services

Dansschool in Arnhem gezocht?

Ben je beginnend danser, en zoek je een dansschool in Arnhem om het nog meer te leren? Of misschien ben je al vrij ervaren, en zoek je een plek om je skills nog meer te verbeteren en verder te trainen? Ongeacht waar je een dansschool voor zoekt, in Arnhem kan je Dansschool Wensink vinden, dé dansschool in Arnhem. Al sinds 1850 leren we mensen stijlvol dansen in Arnhem, op heel veel verschillende manieren. Het maakt niet uit of je met een partner op een stijlvolle manier wilt leren dansen, of juist in je eentje helemaal los wilt kunnen gaan vanuit de heupen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor de mensen die willen dansen, op welke manier dan ook.

Dansschool in Arnhem: workshops

Een van de dingen die je bij ons dansschool in Arnhem kunt volgen zijn workshops die we geven in de april en meivakantie. De tijd voor het aanmelden is al voorbij, maar volgend jaar is het mogelijk om tussen 27 april en 10 mei je aan te melden voor één van onze diverse dansworkshops en ze te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een proefles te volgen die gratis is! Een leuke manier om verschillende dingen uit te proberen totdat je vindt wat bij je past. De beginners krijgen zondagavond van ons les tussen half zeven en kwart voor acht. De gevorderden kunnen van ons op maandag, woensdag, vrijdag of zondag van ons les krijgen. Voor vijftien lessen betaal je slechts €138,-!

Privélessen

Ook privélessen zijn bij ons te krijgen, wanneer je graag een-op-een aandacht wilt, of het minder prettig vindt om in grote groepen te dansen. Onze privélessen zijn speciale mogelijkheden om op korte termijn goed te leren dansen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, we oefenen dan een mooie openingsdans die jij samen met je partner perfect zullen uitvoeren aan het einde van de lessen. Zo maak je nog eens een indruk samen. Samen met jouw dansleraar gaan jullie aan de slag op door jou uitgekozen muziek. Een spetterende openingsacts wordt zo samengesteld, ook voor absolute beginners!