RB Webart
Image default
Business / Business Services

Cartoontime

Wat is Cartoontime, en wat kan het voor jou betekenen? Eigenlijk ben ik, Erwin Cartoontime, en met mijn optredens breng ik veel plezier en vermaak op leuke feesten zoals bruiloften, party’s, jubilea, beurzen, braderies, bedrijfsuitjes en openingen van winkels! Dat doe ik inmiddels al meer dan 20 jaar met heel veel plezier. Wat houden mijn optredens in? Als cartoonist ga ik te werk als sneltekenaar, die goed is onder andere in het maken van karikaturen van andere mensen, en ik doe ook dingen met muziek! Zo is mijn beroep lekker veelzijdig, en daar hou ik ook van.

Cartoonist

Als cartoonist van Cartoontime verplaats ik me makkelijk in mijn publiek door gebruik te maken van een mobiele tekentafel, waarmee het me dan lukt om makkelijk mensen op te zoeken en ter plekke aan de slag te gaan met tekenen. Er zit in mijn tekentafel ook een ingebouwde geluidsinstallatie, en hiermee kan er toepasselijke Franse muziek worden gespeeld. Alle aspecten van mijn performance kunnen volledig worden afgestemd op uw wensen, ik doe het allemaal! Alle tekeningen die ik maak zijn in kleur, en kunnen het beste beschreven worden als humoristische cartoons van mensen die bepaalde gezichtstrekken wat uitvergroten. Mijn optredens kunnen verschillende lengtes hebben van 2 tot 5 uur, en het is ook mogelijk om ze wat te verlengen ter plekke. Voor slechts €325 heeft u een super entertainend optreden van Erwin op uw feestje!

Muzikant

Zoals ik al zei, Cartoontime en ik zijn zeer veelzijdig, en ik kan ook aan de slag gaan met een muzikaal optreden op uw volgende feest! Dan ga ik zitten als orgeldraaier en verwelkom ik uw gasten met feestelijke klezmer- en swingende muziek. Ik kan gaan van sfeervolle en licht swingende muziek die fijn is om op de achtergrond te luisteren tot opzwepende muzikale intermezzo’s waar iedereen geboeid naar kan luisteren. Als klarinettist ben ik afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam, waarna ik als beroepsmuzikant aan de slag ben gegaan. Zo weet u zeker dat de muziek die ik speel van goede kwaliteit is! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek mijn website!