RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een 19 inch serverkast van topkwaliteit

Vrijwel iedere organisatie, school of instelling heeft een netwerk. Dit is het hart van de organisatie. Alle verbindingen komen samen in de serverkast. Voor een IT-netwerk is een serverkast van essentieel belang. Zoekt u een 19 inch serverkast? Serverkast.com heeft een ruim assortiment voor u beschikbaar. Al deze kasten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Wat u ook zoekt, Serverkast.com heeft het voor u.

19 inch serverkast voordelen

Een serverkast brengt vele voordelen met zich mee. Een van de grootse voordelen is overzicht en structuur. Voor een kleine organisatie zijn al snel een server, router, switch en patchpaneel nodig welke allemaal door middel van patchkabels met elkaar zijn verbonden. Bij een grotere organisatie zijn er meer patchkasten nodig. Als alle apparatuur dan los zou liggen zou het al snel een chaos worden. Zulke problemen worden ondervangen dankzij een serverkast. Koeling is ook van belang. een serverkast zorgt voor een betere luchtstroom dankzij de bekabeling die netjes gebundeld wordt. Daarnaast kan voor extra ventilatie gekozen worden door geperforeerde deuren of ventilator-units. Het geluid van een razende server kan gereduceerd worden door een serverkast met glazen deuren. Kortom, een serverkast zorgt voor een beter stabiel IT-netwerk. Heeft u een 19 inch rack nodig? Die vindt u ook bij Serverkast.com! U kunt een rack zien als het skelet van een serverkast. Deze bestaat uit twee montageprofielen zonder beplating aan de zij, boven- of onderkant. Op deze manier kan warmte gemakkelijk weggevoerd worden.

Breng een bezoek aan de website

Door een stabiele huisvesting in de serverkast, betere luchtstroom en minder stof verkleint u de kans op problemen. Indien zich er toch onverhoopt een probleem voordoet kan dit gemakkelijk door een installateur worden opgelost. Uw serverkast shopt u gemakkelijk en snel via de webshop. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de website van Serverkast.com eens.

http://www.ds-it.nl/