RB Webart
Image default
Business / Business Services

Hosted telefonie heeft de toekomst

Hosted telefonie, oftewel VoiP (Voice over internet Protocol) is dé manier om telefoongesprekken via de bestaande internetlijn te laten verlopen of via een aparte internetlijn. Hosted telefonie maakt de prijzige ISDN lijnen en de daarmee gepaard gaande ‘ouderwetse’ telefooncentrales overbodig. Hosted telefonie is van alle moderne gemakken voorzien en gegarandeerd tot 40 % goedkoper dan de bij u vast bekende traditionele ISDN lijnen.

Hosted telefonie betrouwbaar en voordelig

Met hosted telefonie zult u als bedrijf alleen maar voordelen ervaren ten opzichte van de traditionele ISDN lijnen. Ondanks de vele voordelen die hosted telefonie elk bedrijf biedt, stappen bedrijven uit angst om onbereikbaar te zijn/worden nog niet massaal over. Het is een misverstand om te denken dat Hosted telefonie minder betrouwbaar en stabiel is dan ISDN of zelfs een analoge verbinding. Daarnaast wordt gedacht dat hosted telefonie duurder is dan een ‘ouderwetse’ telefooncentrale.

Overstappen naar hosted telefonie biedt voordelen

Met de overstap van ISDN naar hosted telefonie kunt u direct gebruik maken van extra functionaliteiten. U behoudt natuurlijk ook gewoon alle bestaande telefoonnummers en de overstap is via De Nederlandse Provider snel voor u geregeld. Na de overstap bent u altijd en overal bereikbaar, of uw medewerkers nu ‘on the road’ zijn of achter hun pc of laptop op kantoor zitten. Eén telefoonnummer, voor zowel vaste- als mobiele telefonie. Dat levert zelfs een extra kostenbesparing op: één abonnement en één telefoonnummer voor beide diensten. Gemak dient immers de mens.

De Nederlandse Provider zorgt voor een probleemloze overstap naar Hosted Telefonie

De Nederlandse Provider denkt voor de overstap naar Hosted telefonie graag met u mee. Samen met u bedenken wij goed wat uw wensen op het gebied van de bereikbaarheid zijn. Voor nu en voor de toekomst. Wij denken graag met u mee, voor een op maat gesneden plan die toekomstproof is.  Om te voorkomen dat u na de overstap voor verrassingen komt te staan, testen wij bij hosted telefonie alles om er zeker van te zijn dat alles naar wens functioneert. Met hosted telefonie via De Nederlandse Provider profiteert u binnen de kortste keren van alle beschikbare voordelen en van een betrouwbaar en kostenbesparende oplossing. Een platform dat volledig is ingericht op de toekomst.