RB Webart
Image default
Business / Business Services

Meest uitgevoerde ingrepen

Cosmetische ingrepen worden overal ter wereld gedaan. Overal ter wereld zijn dezelfde meest uitgevoerde ingrepen. Welk zijn dit precies? Dat lees je terug in dit artikel over de meest uitgevoerde ingrepen over de hele wereld.

Botox ingrepen zijn nog steeds de meest uitgevoerde ingrepen. Botox wordt uiteraard gebruikt om rimpels te laten verdwijnen. Het is een spierverslapper. Botox bij de fronsrimpels zie je erg vaak terugkomen. Dit is de plek waar ook als eerste rimpels bij oudere mensen zullen ontstaan. Rimpels bij het voorhoofd staat op de nummer twee.

De kosten botox behandeling zijn erg verschillend. Je kunt meestal uit een soort pakketten kiezen.

De nummer twee meest uitgevoerde behandeling is de botox bij kraaienpootjes. Als je veel lacht kunnen er op later leeftijd kraaienpootjes ontstaan. Dit is gelukkig met een paar injecties goed op te lossen en zal direct verdwijnen.

Sommige mensen hebben last van volume verlies op het jukbeen. Dit is op te vullen met fillers wat volume geeft aan de wangen en jukbeenderen.  Verder zijn vollere lippen ook erg populair. Dit wordt ook door fillers gedaan.

Overigens wordt botox niet alleen gebruikt voor het behandelen van rimpels. Injectables worden ook gebruikt om bijvoorbeeld overmatig zweten tegen te gaan. Door de botox te injecteren op plekken waar veel wordt gezweet zal het verdwijnen. Daarnaast hebben sommige mensen last van tandenknarsen. Dit komt door spanning op de kaak waar je niets aan kunt doen. het gebeurt ook vaak tijdens het slapen. Via een injectie kunnen de spieren ontspannen waardoor het niet meer gebeurd. Bij migraine en andere hoofdpijnklachten kun je ook botox gebruiken. Dit is ook een soort spanning waar je niets aan kunt doen. Met een spierverslapper kun je de pijn wel laten verdwijnen. Fillers kunnen voor deze problemen echter niet gebruikt worden. Fillers worden namelijk alleen gebruik om het gezicht op te vullen om meer volume te geven.

https://faceland.nl/