RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een echte eiken picknicktafel kopen

Wilt u graag een echte eiken picknicktafel kopen? Dat kan zeker bij Eikenpicknicktafel.nl. Wij zijn gepassioneerd in het maken en leveren van stevige picknicktafels, tuintafels en banken. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw tuin of in een (recreatie)park tijdens de warme zomerdagen. Denk aan picknickgelegenheden, samen buiten eten of met zijn allen rondom de barbecue. Wat uw reden ook is, u kunt kiezen uit ons standaard assortiment en anders maken wij de producten graag voor u op maat. 

Eiken picknicktafel van Eikenpicknicktafel.nl

Als u op zoek bent naar een eiken picknicktafel heeft u bij Eikenpicknicktafel.nl keuze uit vijf verschillende formaten. De afmetingen verschillen tussen de 1,5 en 3,5 meter. Die van 1,5 meter is echter alleen geschikt voor kinderen. Ons grootste model van 3,5 meter is geschikt tot twaalf personen. Nu vraagt u zich misschien af hoe u het beste kunt bepalen welke tafel het meest geschikt is voor u en uw gezin. Het is hierbij natuurlijk belangrijk dat u eerst bepaald hoeveel ruimte u in uw tuin heeft om een tafel te laten plaatsen en bedenk met hoeveel mensen u aan deze tafel wilt gaan zitten. Het is belangrijk om ongeveer zeventig centimeter per persoon te rekenen als u hier zit. Als u eenmaal gekozen heeft welk formaat het beste bij u past, dan kunt u de bestelling plaatsen. Hierbij kunt u kiezen of u een bouwpakket wilt of ook een montageservice erbij wilt. Als u kiest voor het bouwpakket ontvangt u een stappenplan van vijf stappen. De gaten zijn echter wel al voorgeboord, u hoeft enkel een boormachine in huis te hebben. Heeft u twee linkerhanden of heeft u de tijd er niet voor? Dan kiest u voor de montageservice. Hierbij zorgen wij ervoor dat de tafel in uw tuin gemonteerd wordt. 

Eikenpicknicktafel.nl

Bij Eikenpicknicktafel.nl is onze nummer één prioriteit de tevredenheid van onze klanten. Daarom gebruiken wij dit ook als visitekaartje. Verder werken wij als vast team met veel plezier en passie aan de producten en dit zult u dan ook zeker terugvinden in het product. U krijgt bij ons op maat gemaakte eiken picknicktafels en unieke producten, dus geen massa productie.