RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een kleine of grote doos, voor Dozenhal geen probleem

Wanneer je een grote doos nodig hebt, kun je wel eens een lange zoektocht voor de boeg hebben. Dozen zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Maar een echt grote doos bemachtigen kan soms wel eens een dingetje zijn. Die vind je niet zomaar bij de supermarkt. Over het algemeen geldt dat je wanneer je iets wilt versturen, een kleine doos prima voldoet. Bijvoorbeeld voor het versturen van een boek, of kleine huishoudelijke apparatuur of kleding. Dit soort artikelen zijn snel en stevig te verpakken om te versturen. Omdat de dozen voor kleinere artikelen veelal zelfs gratis te verkrijgen zijn. Bij de Dozenhal voeren ze een zeer uitgebreid assortiment. Van kleine doos tot extreem grote doos. Verder kun je bij hen ook een doos op maat laten maken als je op zoek bent naar een niet zo gangbare vorm of afmeting. Maatwerk dus.

Een grote doos nodig?

Als je als bedrijf of particulier niet uit de voeten komt met de dozen die je vaak gratis ergens vandaan kunt halen, kun je bij de Dozenhal goed slagen. Ondanks dat er tal van bedrijven zijn die kleine doosjes gebruiken voor het verzenden van hun producten, zijn er ook veel bedrijven die helemaal niets hebben aan kleine dozen. Ben je een exporteur of transporteur, heb je een verhuisbedrijf, groothandel of fabriek, misschien wel een webshop die grote of zware producten verkoopt, zoals stofzuigers, gereedschappen of grasmaaiers? Iedereen die een grote doos nodig heeft, is bij de Dozenhal aan het juist adres.

Een grote doos van zware kwaliteit

Een grote doos van zware kwaliteit is natuurlijk nodig wanneer je zware, grote producten als verhuisbedrijf moet vervoeren. Van dit soort grote dozen wordt een stevige kwaliteit verwacht. Met name wanneer een grote doos niet op een pallet wordt vervoerd. Een grote doos van lichte kwaliteit kan dan al snel niet voldoende zijn. Laat u door de professionals van de Dozenhal uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden.

Grote doos nodig?

Of je nu één grote doos nodig hebt, of meerdere bij Dozenhal kun je als particulier en als bedrijf terecht voor een grote doos naar wens. Allerlei kwaliteiten, formaten. Zelfs met opdruk indien gewenst.