RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een op maat gemaakt matras van Dekbedenmatras.nl

Via Dekbedenmatras.nl kunt een op maat gemaakt matras kopen. Waarom is dit zo belangrijk? Een matras is een keuze voor een lange termijn van vaak zo’n 13 jaar. Een goede nachtrust in al die tijd is belangrijk om fris voor de dag te komen. Elk lichaam is echter anders en een simpel matras zal dus niet voor iedereen het gewenste resultaat behalen. Het type matras dat voor u het beste is, hangt af van verschillende zaken: 

  1. Uw gewicht 

  2. De bodem van het bed

  3. Uw persoonlijke voorkeuren

Niet alleen de maat, maar ook het materiaal kan van belang zijn. Zo zijn er matrassen van schuim zoals polyether, koudschuim en traagschuim en matrassen met een pocketvering. We hebben een breed assortiment waar we alle soorten en maten kunnen aanbieden.

Wij geven u graag persoonlijk advies over wat voor u de meest geschikte matras is!

Het comfort van thuis via dekbedenmatras.nl

Ook op vakantie is het belangrijk om een goede nachtrust te krijgen. Daarom biedt Dekbedenmatras.nl ook matrassen aan die gebruikt kunnen worden voor de vakantie. Denk hierbij aan een Frans matras zoals een camper matras, vouwwagen matras, caravanmatras, vrachtwagen matras of een bootmatras. Het juiste matras is al in 4 simpele stappen samengesteld:

  1. Kies de vorm

  2. Kies het materiaal

  3. Bepaal de afmetingen

  4. Bestellen

Door onze ervaring hebben we al met vele verschillende en afwijkende matrasmaten gewerkt. Van rechthoekig tot vierkant, met uitsparingen, of ronde of ovale kanten. Onze matras ontwerpers zorgen ervoor dat met bijna ieder budget het juiste matras kan worden uitgekozen. Zo beleeft u het comfort van thuis op vakantie.

Proefliggen in de showroom

Bent u er nog niet uit wat voor u een fijn matras is? Kom langs in onze showroom! Wanneer u een afspraak maakt via Dekbedenmatras.nl, kunt u ons bezoeken in onze ruime showroom. Hier kunt u zelf onze slaapsystemen en matrassen testen en geven we u persoonlijk advies over een nieuw matras, een nieuw dekbed of een nieuw kussen. Een afspraak is al snel gemaakt door uw gegevens en interesses bij ons achter te laten. 

We kijken uit naar uw bezoek aan de Kryptonstraat 20 in Ede.