RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een telefoonservice

Voor een telefoonservice, is FreeVoice Antwoordservice de beste plek om te zijn. Al meer dan 12,5 jaar lang zijn wij dé partner als het gaat om antwoordservices. Namelijk, de telefonistes van onze organisatie beantwoorden al jouw gesprekken met jouw bedrijfsnaam, en plannen vervolgens voor jou afspraken in jouw agenda, of beheren de mailbox. Zo hoef je op geen enkele manier nog klanten te verliezen aan het missen van telefoontjes. Wij begrijpen dat je niet altijd bereikbaar bent, en dat is ook niet erg. Wij vullen dat gat in, door namens jou op te nemen en je klanten te woord te staan. Zo hoeft er geen omzet verloren te gaan, en kan je zelf gerust op bepaalde momenten van de dag niet bereikbaar zijn.

De telefoonservice van FreeVoice

Wanneer je dus geen omzet wilt missen, dan is het een goed idee om op onze website te gaan om meer informatie te krijgen over onze telefoonservice. Wij kunnen een telefoniste op afstand aanbieden, die ook hieraan zal werken om klantherkenning voor elkaar te krijgen. Op deze manier zullen jouw klanten zich persoonlijk aangesproken en benaderd voelen, waardoor ze een goed gevoel zullen krijgen over jouw bedrijf. Onze telefonistes werken uiteraard allemaal maar deskundig en professioneel, en staan jouw klanten netjes te woord, zelfs wanneer de klanten zelf dat niet doen. Zo passen wij ons naadloos aan jouw klanten aan.

Onze telecomdiensten

Naast onze telefoonservice hebben we ook telecomdiensten die we je kunnen bieden! Wanneer je zowel slimmer als goedkoper wilt gaan bellen, is deze dienst iets voor jou. Hiernaast kan je met deze dienst gebruik maken van presentie inzicht van collega’s, hoe er onderling gechat wordt en een gezamenlijk adresboek bijhouden. Tot slot is het mogelijk om met onze telecomdienst gewoon te bellen. Super handig allemaal! Het bespaart je niet alleen kosten, maar maakt dingen ook makkelijker te controleren en efficiënter. Wij regelen het allemaal voor je.

Kies voor FreeVoice

Zoals je ziet hebben we alleen het beste met jou, onze potentiële toekomstige klant, voor. Laat ons jou helpen met jouw belzaken, en jouw bedrijf zal er beter van worden.