RB Webart
Image default
Business / Business Services

Online glas bestellen

Online glas bestellen zonder scherven

Online glas bestellen, veel mensen weten dat dit een optie is. Glas is immers breekbaar, en het transport ervan moet met veel zorg worden uitgevoerd. Wie denkt aan het bezorgen van glas krijgt misschien direct visioenen van de pakketbezorger die beteuterd een doos vol scherven komt overhandigen. Gelukkig is het ook mogelijk om je glas met veel zorg te laten bezorgen! Bij Glaskoning.nl zorgen wij dat je je glas altijd heel binnen krijgt. Onze bezorgers hebben ruime ervaring met het vervoeren van glas. Bovendien transporteren wij onze producten met een speciale glaswagen.

Is online glas bestellen dan niet duur?

Klinkt goed toch, online glas bestellen bij Glaskoning.nl? Je vraagt je nu vast af wat zoiets kost. Zeker bij het transporteren van grote glasplaten, deuren en spiegels komt heel wat kijken. Toch bieden wij gratis verzending aan. Deze service heeft overigens geen invloed op de prijs van het glas zelf. Wij bieden al onze producten aan tegen de laagste prijzen, of dat nu of enkel of dubbel glas gaat, of om glazen deuren of spiegels.

Je hoeft niet lang te wachten op je bestelling

Wij kunnen onze lage prijzen hanteren doordat wij het glas direct uit de fabriek leveren. Het glas hoeft dus niet te worden opgeslagen in een duur winkelpand. Dit scheelt voor ons in de kosten, dus profiteren onze klanten daarvan mee. Een ander voordeel van glas leveren vanuit de fabriek, is dat de levertijden hierdoor kort zijn.

Wij leveren aan bedrijven en aan particulieren

Hoewel wij werken met voordelige groothandelsprijzen, kunnen niet alleen bedrijven hiervan gebruik maken. Ook particulieren zijn van harte welkom bij ons. Je hoeft niet meer van de bank te komen om naar de groothandel te gaan. Bestel je glas op onze website en je hebt het zo in huis!