RB Webart
Image default
Business / Business Services

Een trouwfilm laten maken is uniek en origineel!

Ik ging samen met mijn vrouw iemand zoeken die een trouwfilm van ons kon maken tijdens onze ceremonie en andere activiteiten op die speciale dag. We kwamen op het idee door een goede vriend van ons. Die heeft dit ook gedaan en het eindresultaat was echt prachtig, alsof je de dag weer helemaal herbeleefde. Samen met mijn vrouw besloten we ook dit te laten doen, maar we hadden wel een bepaald budget waar we ons aan moesten houden.

Op zoek naar een videograaf die een trouwfilm wil maken

Het zoeken naar iemand die een trouwfilm kon maken was nog een moeilijke klus. We begonnen bij de persoon die onze goede vriend aanraden. Helaas was ons budget te weinig voor hem om alles te kunnen regelen en te financieren. Daarom moesten we op zoek naar iemand anders. In de omgeving konden we alleen maar fotografen vinden die fotoreportage voor ons wilden maken, maar dit was niet ons wens. Zij konden ook niet goed om gaan met video of hadden er weinig ervaring mee. Uiteindelijk hadden we contact kunnen vinden met een videograaf die ons misschien zou willen helpen. Na een telefoongesprek hadden we een goed gevoel over de samenwerking en gingen we een afspraak maken om elkaar te leren kennen. We hadden er allebei zin in om met deze persoon allerlei dingen te plannen.

Art video

Op de dag van de afspraak gingen we de eigenaar van Art Video ontmoeten. We werden vriendelijk begroet en gingen samen aan een ronde tafel zitten om eens te praten over het idee. Na een tijdje kletsen kwamen we snel uit op bepaalde ideeën voor bepaalde shots en dit was ook uitvoerbaar. Toen gingen we een hele dagplanning maken over hoe de dag eruit zal zien. Nadat alles was besproken konden we de hand schudden en wachten op de grote dag. Toen deze was geweest, kregen we binnen een paar weken een mooie film over de hele dag. We hadden echt tranen van geluk toen we deze zagen en bewaren deze ook voor altijd.

Meer weten over Art video en de diensten die zij aan u kunnen bieden? Bekijk dan de volledige website van Art video via www.artvideo.nl.