RB Webart
Image default
Business / Business Services

Inboelverzekeringen voor je woning

Het is voor vele mensen een grote angst: brand of inbraak. Een brand kan al uw (persoonlijke) spullen in één klap verwoesten. En een inbreker in huis geeft ook geen fijn gevoel. Hij kan zomaar in uw bed hebben gelegen. Gelukkig kunt u zich voor de nare gevolgen van een brand of inbraak verzekeren door een inboedelverzekering. En kunt u weer nieuwe spullen kopen. Of bent u bang dat u onderverzekerd bent? Met een goede inboedelverzekering hoeft u hier niet bang voor te zijn. Zoek nu direct de inboedelverzekering die het beste bij u past. Naast de inboedelverzekering zijn er nog twee verzekeringen die erg belangrijk zijn wanneer je een eigen woning hebt. Dit zijn de woonhuis opstalverzekering en de AVP (aansprakelijkheidsverzekering).

Opstalverzekering voor je woning
Schade aan uw huis door bijvoorbeeld brand en inbraak kunt u verzekeren met een opstalverzekering. Deze verzekering wordt ook vaak de woonhuisverzekering genoemd. Schade aan uw woonhuis kan voor flinke rekeningen zorgen, daarom is het verstandig om een opstalverzekering af te sluiten.

Aansprakelijkheidsverzekering voor alle bewoners van je huis
Uw hond gooit de antieke vaas van uw vrienden om. Of u rijdt met uw fiets tegen een geparkeerde auto. In zulke gevallen bent u goed verzekerd met de Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren.

Kenmerken Aansprakelijkheidsverzekering

  1. Dekt de financiële gevolgen van schade per ongeluk toegebracht aan bezittingen van anderen
  2. Ook dekking bij lichamelijk letsel aan anderen
  3. Hele gezin is meeverzekerd
  4. Dekt de schade die uw huisdier veroorzaakt

Voordelen Aansprakelijkheidsverzekering

  • In 5 stappen eenvoudig online uw premie berekenen
  • Wereldwijde dekking: tot €5.000.000
  • Online overzicht van uw verzekeringen
  • Eenvoudig schade melden

Uitgebreide dekking
Stel, u laat een fles rode wijn vallen op het witte vloerkleed van vrienden. Of een kostbare lamp glipt uit uw handen bij de verhuizing van bekenden. Met de Aansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt voor schade die u per ongeluk toebrengt aan anderen en/of hun bezittingen. Dat geldt alleen als u daadwerkelijk aansprakelijk wordt gesteld voor de schade.

https://www.inboedelverzekeringregelen.nl/