RB Webart
Image default
Business / Business Services

Erfafscheiding kindvriendelijk maken

Heb je geen ruimte in je tuin voor speeltoestellen of een zandbak maar heb je wel een gaashekwerk of schutting dan kan je dit gebruiken om je kind te vermaken. In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden die je hebt om je tuin leuker te maken voor je kinderen. Hierdoor kunnen ze spelen onder het toeziend oog van hun ouders veilig binnen het gaashekwerk.

 

Puzzel maken van je gaashekwerk

Het is mogelijk om van je gaashekwerk een hele puzzel of kunstwerk te laten maken door je kinderen. Er zijn gekleurde plastic blokjes verkrijgbaar die je makken in het gaas kan klikken en eruit kan halen. Dit zorgt ervoor dat je kind of kinderen een mooi kunstwerk kunnen maken. Ook kan je zelf vormen verzinnen en tekenen die zij na moeten maken. Hiermee zullen de kinderen lang zoet zijn.

 

Schutting beschilderen

Van plan om een nieuwe schutting te plaatsen maar niet bang voor wat extra kleur in je tuin?

Dan is het leuk om voor een schuttingdeel van goedkoop stuk hout te plaatsen. Hier kunnen de kinderen dan leuk op schilderen. En het grote voordeel is dat als de verf droog is er gewoon weer overheen geschilderd kan worden. Het is verstandig om bij de wat jongere kinderen een oud kleed of zeil op de grond te leggen zodat de bestrating niet te vies wordt.

 

Krijtbord aan de schutting

Ben je geen fan van een tekening van je kind op de schutting maar wil je hem of haar wel creatief bezig laten zijn? Dan kan je ook een krijtbord maken of laten maken. Dit krijtbord kan je dan aan de schutting hangen. Hier kunnen de kinderen dan op tekenen en blijft de schutting schoon. Het krijtbord is heel gemakkelijk zelf te maken met een stuk multiplex, een lijst en krijtbordverf. Hierdoor kan je het de afmeting geven die je zelf wilt.

Gerelateerde artikelen

Wat kan een loodgieter allemaal?

Een opslagruimte in Utrecht huren

Een complete inrichting van ons vakantiehuis in de Veluwe!