RB Webart
Image default
Business / Business Services

eMandates: het nieuwe betalen in Nederland

Wist je dat veel bedrijven sinds kort gebruik maken van eMandates? Organisaties zoals de Staatsloterij kiezen er de laatste tijd steeds vaker voor betalen over internet, omdat het simpelweg goedkoper en veiliger is. Papieren facturen zijn geschiedenis sinds populaire bedrijven zoals Buckaroo zijn opgekomen. Dus heb je een webshop of een eenmansbedrijf en je weet nog niet precies hoe je jouw betalingssysteem wilt vormgeven? Dan zijn dit soort bedrijven misschien een goede optie voor je. Daarmee garandeer je een veilige manier van betalen. Voor slechts een kleine vergoeding neemt dat heel wat kopzorgen weg.

Het internet

Het internet heeft Nederland veroverd. Iedereen in ons land heeft wel een computer, of gebruikt een tablet of zijn telefoon om al zijn bedrijfszaken te regelen. Ook winkelen via het internet is de laatste tijd steeds populairder geworden, vanwege het simpele feit dat het veel handiger is. Heb je geen zin om naar de stad te gaan om te zoeken naar schoenen? Dan kan je gewoon een pakketje bestellen via Zalando, en je hebt de volgende dag in huis. Daarnaast kan je vaak deze producten ook nog terug sturen ook. Veel van deze bedrijven maken gebruik van eMandates en betalingsdiensten zoals iDeal, omdat het ook de makkelijkste optie is voor de klant. Je kiest jouw bank, maakt het geld over en het is al klaar. Geen gedoe.

Webshops

Daarnaast zie je in Nederland ook steeds meer webshops opkomen. Veel mensen werken vanuit thuis, van waaruit ze hun producten aanbieden. Waar het eerst een moeilijke aangelegenheid was om de producten te verkopen, springen eMandates in dit gat van de markt. Door gebruik te maken van hun services kan je veilig het geld binnenkrijgen. Het is een afspraak tussen klant en bedrijf, waarbij op een verantwoordelijke wijze met hun geld wordt omgegaan. Je krijgt een bepaald gevoel van vertrouwen, wat ervoor zorgt dat je gerust je geld uit handen geeft.

De opkomst van eMandates

Daarom zijn er in Nederland de laatste tijd ook veel eMandate-bedrijven opgekomen. Dit zijn particuliere bedrijven die jouw geld uit handen nemen, zodat ze het betalingsverkeer van jouw bedrijf regelen. Voor een kleine vergoeding helpen ze jou mee met jouw betalingsverkeer, en zorgen ervoor dat al jouw transacties op een verantwoordelijke en veilige wijze worden uitgevoerd. Je hoeft je op deze manier geen zorgen te maken over allerlei kleine en grote facturen, maar kan je gewoon richten op jouw werk en jouw bedrijf. Je kunt je aandacht richten op de grote dingen in het leven, zoals de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Internationaal

Daarnaast bieden deze bedrijven vaak ook internationale mogelijkheden aan. Wil jij binnenkort je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan zijn Payment providers zoals Buckaroo een goede optie om die eerste stap te verwezenlijken. Veel grote bedrijven zijn je al voorgegaan en hebben dezelfde stap genomen. Zij hebben ook hun betaalverkeer uit handen gegeven en zich daardoor kunnen richten op de dingen waar een bedrijf zich op moet richten: groei en ontwikkeling.