RB Webart
Image default
Business / Business Services

Exalto Hoveniers in Veenendaal, met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien

Exalto Hoveniers uit Veenendaal kan u helpen met het aanleggen van een nieuwe tuin of met het onderhoud. Uw tuin is het verlengde van uw woning, daarom is het van belang dat uw tuin naar wens is. In de lente worden vanaf uw terras, tuin of veranda de vroege zonnestralen al opgepikt en op de warme zomeravonden kunt u genieten van een lekker wijntje of biertje. Om van deze momenten écht te kunnen genieten moet uw tuin piekfijn in orde zijn en daarmee het straatwerk, de beplanting en de verlichting optimaal afgestemd zijn.

Vakkundig advies van Exalto hovenier uit Veenendaal

Deze hovenier uit Veenendaal geeft u vakkundig advies over de inrichting van uw tuin. Wij gaan samen met u om tafel zitten en bespreken alle mogelijkheden, uw budget en uw wensen om tot uw droomtuin te komen. Wij maken eerst een schets, aan de hand daarvan kunnen nog dingen aangepast worden en als alles klaar is, kunnen wij starten. Het is niet altijd nodig om uw hele tuin op zijn kop te gooien. Vaak zijn er ook mogelijkheden om specifieke elementen te behouden en te combineren met nieuwe elementen om er een nieuwe geheel van te maken waar u zich thuis voelt. Door de constante creativiteit van de eigenaar Henk-Jan Exalto worden de klanten keer op keer verrast.

Van alle markten thuis

Bij Exalto Hoveniers krijgt u deskundig advies over het aanleg van uw tuin, wat de mogelijkheden zijn en wat uiteindelijk de kosten gaan worden. Als u op zoek bent naar een strakke tuin, kunnen zij dit regelen, maar ook een echte vogelvriendelijke tuin is voor hen een optie. Als u graag een duurzame tuin wilt, kan dat ook. Door bijvoorbeeld een goede afwatering aan te leggen en het water na een regenbui op te slagen in Rain Bloxxs om ze later voor uw planten of uw gazon te gebruiken. Voor onderhoud kunt u ook altijd bij ons terecht. Wij doen aan periodiek onderhoud, maar ook voor een eenmalige tuinbeurt kunt u bij ons terecht. Het is maar net wat uw wensen zijn! Neem contact met ons op voor vragen.