RB Webart
Image default
Business / Business Services

Gilera onderdelen

Gilera is een bekend Italiaans scooter merk. Het begon toen Giuseppe Gilera in 1909 zijn eerste motor ontwikkelde. De populariteit groeide en zijn broer en zwager hielpen mee in de productie. De Gilera onderdelen waren van hoge kwaliteit waardoor ze werden gevraagd om oorlogsmaterieel te produceren. In tegenstelling tot veel andere merken groeide het bedrijf na de Eerste Wereldoorlog gestaag door. De Gilera onderdelen werden ook in de Tweede Wereldoorlog gebruikt, daarna werd de productie van reguliere motoren weer opgestart.

 

Van Gilera naar Piaggio

Toen er in 1970 geen opvolger meer was in het concern nam Piaggio het merk over. Vanaf dat moment werden de scooters en Gilera onderdelen onder de vlag van Piaggio geproduceerd. Net als Vespa, ook een merk van Piaggion, hield Gilera een eigen karakter. In de jaren negentig was vooral de Gilera Citta een mateloos populair model. Nu zijn het de retro scooters die het straatbeeld domineren, destijds was het de Citta die het jonge publiek aansprak. De Gilera onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit, in 2001 werd er met de 600 cc Supersport nog een GP kampioenschap behaald.

 

Gilera onderdelen in 2016

Met populaire modellen als de Citta en Runner leeft de naam van Gilera nog steeds voort. Er zijn ook volop Gilera onderdelen te verkrijgen. Die kun je online bestellen tegen de scherpste prijzen, je hebt via internet ook de grootste keuze. Er zijn onderdelen die een leek kan monteren, ook voor specialisten en hobbyisten zijn er volop Gilera onderdelen om deze scooters in perfecte staat te houden.

 

Goed onderhoud loont

Als je de scooter regelmatig naloopt en onderhoudt kun je jaren langer genieten van jouw scooter. Wacht niet tot het laatste moment om jouw Gilera te repareren. Je kunt de scooter naar de garage brengen, je kunt zelf ook veel onderhoud verrichten. Via internet is er veel op te zoeken over groot en klein onderhoud, je kunt ook direct de juiste Gilera onderdelen bestellen.

 

Neem eens een kijkje in het grote assortiment Gilera onderdelen. Je kunt meer dan duizend onderdelen bestellen waarvan de meeste direct leverbaar zijn. De prijzen liggen veel lager dan bij de dealer, voor meer informatie kun je altijd even contact opnemen.

https://www.scooteronderdelenshop.com