RB Webart
Image default
Business / Business Services

Goede Arbodiensten nodig?

Als HR-manager is het uw taak om goede Arbodiensten te kunnen aanbieden. Wellicht bent u al een tijdje niet helemaal tevreden over uw oude Arbodiensten? U heeft dan vast al contact opgenomen met allerlei aanbieders van Arbodiensten. Met als gevolg heel wat glanzende brochures of geweldige verkoopverhalen rijker. Maar nog steeds heeft u geen idee met welke aanbieder van arbodiensten u nu in zee zou willen gaan. U wilt u vooral niet laten misleiden. Ook heeft u geen trek in Arbodiensten die voor elke (telefonische) vraag een factuur sturen.
Kortom, een nieuwe arbodienst selecteren is een ingewikkelde en tijdrovende kwestie. Ook voor u als HR-manager. Het is immers niet iets wat u elke dag doet. De juiste arbodiensten selecteren uit de meer dan 100 aanbieders, tja, daar kunt u enorm tegenop zien. Totdat u kennis maakt met de Arbomakelaar. Vanaf dat moment zult u vast denken: ‘Wow, wat handig zeg!’ Ga naar de website www.arbomakelaar voor meer informatie over arbodiensten.

Arbodiensten nodig? Kies voor de Arbomakelaar

De Arbomakelaar heeft namelijk al meer dan 20 jaar ervaring, waardoor zij als geen ander precies weten wat welke Arbodiensten wel en niet te bieden hebben.

Na het in kaart brengen van uw wensen, selecteert de Arbomakelaar de drie best passende Arbodiensten. Na de ontvangst van maar liefst drie maatwerk offertes kunt u alleen of samen met de Arbomakelaar in gesprek gegaan met deze drie aanbieders van Arbodiensten. En dat laatste kan een geruststellend idee zijn. U voert deze gesprekken natuurlijk niet dagelijks. De Arbomakelaar kan u bijstaan door u te helpen de juiste vragen te stellen aan de aanbieders van de Arbodiensten. Zodat u uiteindelijk samen met de Arbomakelaar een goed onderbouwde keuze voor één van de drie aanbieders van Arbodiensten kunt maken.

Vind gratis, snel en onafhankelijk de beste aanbieder van Arbodiensten

Op zoek naar Arbodiensten, kwamen we al snel uit bij de Arbomakelaar. Dat ik als werkgever hen kosteloos kon inzetten, verbaasde me positief. Kort twijfelde ik eerlijk gezegd wel even. Iets wat gratis is, mag ik daar wel professionaliteit van verwachten? Maar die professionaliteit staat buiten kijf. Proactief, betrokken en meedenkend. Hun zorgvuldigheid heeft ervoor gezorgd dat er een prettige samenwerking ontstond die vertrouwen gaf. Ook hun bereikbaarheid was prima, zowel via chat, mail als per telefoon. Er was altijd tijd om even met elkaar te sparren. Gemaakte afspraken werden nagekomen. En het heeft me zeker wat opgeleverd: we hebben nieuwe Arbodiensten gevonden.