RB Webart
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een kleine opslagruimte in Den Haag

Een schone, droge en veilige opslagruimte in Den Haag, dat was wat ik zocht. Met meer dan 100 miljoen hits op Google, zakte me de moed al direct in de schoenen. Onmogelijk dat ik tijd heb om me er doorheen te worstelen. Ik had echt geen zin en zeker geen tijd om al die pagina’s door te spitten. Of de voorwaarden van de verschillende verhuurders van opslagruimte in Den Haag te ontleden om deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Kan dat nu echt niet makkelijker meneer Google? Ga naar www.opslagmarkt.nl voor meer informatie over opslagruimte Den Haag.

Opslagruimte in Den Haag zo gevonden met Opslagmarkt

Een opslagruimte van ongeveer 4 kubieke meter was wat ik nodig had. En natuurlijk een beetje bij mijn woning in de buurt, zodat ik even snel op en neer kan gaan indien nodig. Niet bijzonder spectaculair dus. Een extra opslagruimte in Den Haag, naast de ruimte die ik in mijn eigen woning al heb voor het veilig, schoon en droog opbergen van mijn producten die ik via mijn eigen webshop verkoop.

Opslagruimtes in Den Haag voor meer ruimte

En ineens viel mijn oog op een link naar de website van Opslagmarkt voor opslagruimtes in Den Haag. Dat was voor mij dé oplossing. Met een paar klikjes kreeg ik online een lijstje waarop ik snel kon zien waar precies in Den Haag de betreffende opslagruimte zich bevond. Natuurlijk heb ik een eerste selectie gemaakt op basis van afstand tot mijn eigen woning. Ik heb drie offertes aangevraagd via Opslagmarkt. Toen ik deze na ontvangst had doorgenomen, was het snel voor elkaar. Want ik zocht een verhuurder bij wie ik 7 dagen per week van heel vroeg in de ochtend tot redelijk laat in de avond terecht kon om bij mijn eigen spullen te komen. Zoals ik al schreef, heb ik een webshop en geregeld moet ik mijn voorraad in huis aanvullen. En natuurlijk wil ik dat op de gekste momenten doen en niet afhankelijk zijn van al te strenge openingstijden. Overdag kan ik al haast niet thuis weg, omdat ik van thuis uit mijn webshop onderhoud en klanten te woord sta. Daarom is het fijn als een verhuurder van een opslagruimte in Den Haag wat flexibel ingesteld is. Opslagmarkt was voor mij het antwoord op mijn vraag. Ik ben prima geholpen.