RB Webart
Image default
Business / Business Services

Hovenier in Heerhugowaard?

Bent u op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard? Dan zit u goed bij de Noord-Hollandse Tuinman! Laat ik me even voorstellen: hallo, mijn naam is Gert-Jan Klercq en ik ben hovenier in hart en nieren. Voor allerlei verschillende soorten klanten kan ik werken, zowel voor particulieren als voor bedrijven met kleine bedrijfstuinen. Het hovenierswerk doe ik door de hele provincie. Het is mogelijk om me in te schakelen voor kleine klusjes, voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Zoals u ziet, het hovenierswerk is ontzettend veelzijdig, en dat vind ik er juist zo leuk aan. Mijn doel is om u te helpen met al uw tuinwerkzaamheden zodat u aan het einde van de dag kan genieten van een tuin die er mooi verzorgd uitziet.

De Noord-Hollandse Tuinman

Ik kan dus te werk gaan als hovenier in Heerhugowaard, maar hoe doe ik dat precies? Het draait allemaal om mijn filosofie, namelijk het creëren van een levende tuin. zo’n tuin moet juist een plek worden waar u kunt ontspannen en genieten van de omgeving, en dat wel ieder jaar en ieder seizoen! In mijn werk streef ik ernaar om een plekje te creëren waar mens, dier en plant in harmonie naast elkaar kunnen leven. Een plek waar respect hebben voor alles wat leeft het uitgangspunt is (uiteraard valt onkruid hier niet tussen). Zo probeer ik verantwoord om te gaan met de natuur.

Natuurlijke harmonie

Om natuurlijke harmonie te creëren gebruik ik geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmatige meststoffen, ik geloof dat deze dingen op de lange termijn niet goed zijn voor de tuin. alleen waar nodig worden dan natuurlijke meststoffen en bestrijdingsmiddelen ingezet, met mate. Ook houd ik me bezig met recycling, zo veel mogelijk van het tuinafval dat ik maak en de materialen die ik gebruik worden gerecycled tot natuurlijke bemesting. Op die manier wordt er gezorgd voor een gezond bodemleven, en dit uit zich in een gezonde en levende tuin. Dit zorgt er ook voor dat ongewenste begroeiing geen kansen krijgt, omdat alle omstandigheden geoptimaliseerd zijn voor de planten die jij wilt.