RB Webart
Image default
Business / Business Services

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Als u als ondernemer een incassobureau in Rotterdam nodig heeft, bent u bij Incassonet aan het juiste adres. Elke ondernemer krijgt wel te maken met slecht betalende debiteuren. Het is lastig als u als ondernemer niet weet hoe u hiermee om moet gaan. Het is belangrijk om uw klantrelatie te behouden maar u wilt uiteraard ook betaald worden voor de diensten die u levert. Incassonet werkt daadkrachtig maar wij zijn ook altijd gericht op het behouden van een goede klantrelatie.

Hoe werkt een incassobureau in Rotterdam?

Als ondernemer wilt u natuurlijk wel weten hoe een incassobureau in Rotterdam werkt als u ons gevonden heeft. Bij Incassonet werken wij in verschillende stappen:

  1. (Start) Vordering overdragen: om te starten draagt u eerst uw vordering aan ons over. Dit kan snel en gemakkelijk via onze website. Zodra wij de vordering van u hebben ontvangen gaan wij binnen een uur voor u aan de slag. U ontvangt ook van ons een bevestigingsmail en toegang tot het klantportaal van Incassonet zodat u uw incassozaak volledig kan volgen.

De gegevens die wij van u nodig hebben zijn:

  • Uw (bedrijfs) gegevens

  • Een kopie van de betreffende facturen

  • E-mailadres en telefoonnummer van de debiteur

Als wij meer informatie nodig hebben dan zullen wij daar om vragen.

  1. Werkwijze: na ontvangst van uw vordering zullen wij uw debiteur direct aanschrijven. Dit doen wij per post en e-mail. Vanaf dat moment is uw debiteur, volgens de wet, incassokosten verschuldigd. Als wij uw debiteur niet kunnen bereiken per post en/of e-mail dan proberen wij dit via andere mogelijkheden. Dit is de minnelijke fase.

Als wij na deze fase geen oplossing hebben kunnen vinden met de debiteur of wij hebben geen reactie ontvangen dan zal een dagvaardingsprocedure de volgende stap zijn. U als klant bepaalt zelf of u wilt gaan dagvaarden. Incassonet zal u volledig begeleiden en helpen bij dit proces. Na de minnelijke fase gaat Incassonet dus over naar de gerechtelijke fase.

Tarieven Incassobureau Rotterdam

Bij ons Incassobureau in Rotterdam betaalt u niks als het ons niet lukt om het volledige openstaande bedrag bij uw klant te incasseren. Ook als het ons niet lukt om de klant maar ook iets te betalen. U betaalt ons alleen als u zelf de incasso-opdracht intrekt, u de opdracht belemmert of tegenwerkt, u de onbetaalde factuur zelf incasseert, terwijl u de opdracht aan ons Incassonet heeft besteed.

Meer informatie nodig over een Incassobureau in Rotterdam?

Als u als onderneming meer informatie nodig heeft over een Incassobureau in Rotterdam neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij al uw vragen.