RB Webart
Image default
Business / Business Services

Loopbaancoach nodig in Ede?

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Ede? Dan zit je bij BLCC loopbaancoach nabij Ede aan het goede adres! Wij kunnen ervoor zorgen dat je met meer zelfvertrouwen naar de volgende stap in je carrière of studie gaat. Met wij bedoel ik eigenlijk ik, Jef van Beckhoven. Je kunt van mij persoonlijke coaching of een loopbaanbegeleidingstraject verwachten die compleet is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ieder individu is weer anders, en dat betekent dat iedere loopbaan en carrière ook anders is. Waarom zou een gestandaardiseerde loopbaanbegeleiding dan werken? Nee, ik ga persoonlijk met je aan de slag. In onderling overleg stellen we een plan op voor het traject, en je behoudt zelf controle doordat je op ieder moment actief inbreng kan geven.

Jef van Beckhoven, loopbaancoach in Ede

Laat ik me even goed introduceren, mijn naam is Jef van Beckhoven, en ik ben al meer dan 35 jaar loopbaancoach in Ede. Ik heb al vele honderden mensen individueel kunnen begeleiden in hun keuzeproces naar ander werk, of een gewenste verandering. Ik heb ook al veel loopbaantrainingen kunnen verzorgen voor verschillende groepen. Sommige mensen leren liever een op een, en anderen weer liever in groepen. Ik begrijp het, en pas me erop aan.

Wanneer loopbaanbegeleiding?

Wanneer moet je kiezen voor loopbaanbegeleiding? Wanneer een van de onderstaande vragen jou bezighoudt, is het een goed idee om loopbaanbegeleiding een keer uit te zoeken: wil je graag van baan veranderen? Zou je het liefst meer voldoening willen in jouw werk, of betere loopbaanperspectieven krijgen? Zijn er momenteel ontwikkelingen gaande bij jouw werk, waardoor je eigenlijk naar ander werk wil gaan zoeken? Sta je voor een belangrijke studie- of beroepskeuze? Twijfel je al jarenlang of je die droom die je hebt kan realiseren? Wil je even kunnen reflecteren op je werk en loopbaan, omdat de privé omstandigheden veranderd zijn? Als jouw antwoord op een van deze vragen ja is, en je daarnaast graag hulp en begeleiding zou willen om het uit te zoeken, dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Samen zetten we de eerste stappen naar een nieuwe, betere situatie. Ga naar https://loopbaanbegeleiding.info/ voor meer informatie.