RB Webart
Image default
Business / Business Services

In 1 dag je auto kwijt

Binnen 1 dag van je auto afraken? Ga dan naar https://besteautobod.nl/

Via deze veilingsite kun je namelijk in 1 dag je auto verkopen voor de beste prijs. Verkopen doe je altijd aan een van de aangesloten RDW erkende autobedrijven. Het netwerk telt inmiddels meer dan 5000 aansluitingen! Gegarandeerd de beste prijs dus! Bovendien kost de veiling en de verkoop je geen cent, en is de veiling vrijblijvend. De auto verkopen is dus niet verplicht.

 

Sneller je auto verkopen

Wie wel eens eerder een auto verkocht heeft via een bekende of minder bekende advertentiesite, weet dat verkopen niet altijd even makkelijk is. Vaak ontvang je een bod ver beneden je vraagprijs, of komen mensen niet opdagen bij de gemaakte afspraak. In 68% van de gevallen willen potentiële kopers alsnog over de prijs gaan onderhandelen. Dit zijn terugkerende ergernissen bij advertentiesites.

 

Je auto laten veiling is een stuk makkelijker

Als het gedoe wat je met een advertentiesite hebt, heb je niet bij de autoveiling. Je wordt niet met telefoon of mail overspoelt, want er is slechts één aanspreekpunt, en dat is de veiling.

 

De veiling is 100% gratis en vrijblijvend, wat betekent dat je zonder verplichtingen je auto kunt aanmelden en laten veilen. Je bent dus niet verplicht je auto te verkopen. Het hele traject tot en met de verkoop kost je niets. Geheel gratis dus.

 

Accepteer je het bod, dan heb je gegarandeerd je auto verkocht aan de hoogste bieder. Je kunt vervolgens een afspraak met het autobedrijf maken die het hoogste bod heeft uitgebracht. Je spreekt dan samen af waar en wanneer de auto wordt overgedragen en handelt de verkoop af. Hierbij wordt de auto direct overgeschreven op naam van het bedrijf en ontvang je het vrijwaringsbewijs. Daarnaast ontvang je natuurlijk het afgesproken bod. Het enige wat je zelf nog even moet doen is de verzekering bellen om door te geven dat de auto verkocht is. De wegenbelasting krijgt automatisch een stopzetting binnen zodra de auto door het RDW erkende bedrijf wordt overgeschreven. Snel en simpel dus.

 

Schadeauto verkopen even gemakkelijk

Ook een schadeauto verkopen is even gemakkelijk als het verkopen van een auto zonder schade. Het netwerk van de autoveiling is inmiddels gegroeid tot boven de 5000 aansluitingen. Een aanzienlijk deel van de aansluiting wordt afgedekt door schadeherstelbedrijven welke altijd het hoogste bod uitbrengen op schadeauto’s. De kans dat je via de autoveiling de beste prijs voor je schade auto terugkrijgt in daardoor zeer groot.