RB Webart
Image default
Business / Business Services

Vloerverwarming aanleggen

Wilt u graag vloerverwarming in uw huis voor extra comfort? Dan kennen wij een bedrijf die u daar graag bij wil helpen, namelijk De Vloerenman. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van vloeren en zo ook op het gebied van vloerverwarming.

Advies op maat

Als u Vloerenman inschakelt voor een vloerverwarming dan heeft dit verschillende voordelen. Allereerst adviseren de specialisten van dit bedrijf u aan de hand van uw eigen situatie. Zo kijken ze naar de opbouw van de huidige ondergrond en maken een advies op maat. Vloerenman kan uw vloerverwarming infrezen, maar het is ook mogelijk dat de vloerverwarming volledig wordt opgebouwd inclusief een isolatie.

Vloerverwarming opbouwen

Laat u uw nieuwbouwhuis opleveren zonder dekvloer of heeft u een bestaande woning en overweegt u deze eruit te slopen om zo een betere isolatie te creëren? Dan is het opbouwen van de vloerverwarming voor u de beste optie. Vloerenman helpt u graag bij de uitvoering hiervan. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsopgaaf aan.

Infrezen van vloerverwarming

Ligt er in uw huidige huis of uw nieuwbouw woning al een dekvloer en is uw vloer voldoende geïsoleerd? Dan is het infrezen van de vloerverwarming voor u de beste optie. Vloerenman maakt gebruik van geavanceerde freesmachines die diepe sleuven van 15mm in de dekvloer maken. Voor dit bedrijf is het mogelijk om binnen een dag een vloerverwarming in de bestaande ondergrond te frezen. Hierna is het mogelijk om de tegels te plaatsen. Worden het natuursteen tegels, houtlook tegels of betoonlook tegels? De keuze ligt in uw handen.

Meer informatie

Bent u ook geïnteresseerd in vloerverwarming? Dan is het slim om contact op te nemen met de klantenservice van De Vloerenman. De specialisten helpen u graag verder.

https://www.vloerenmantegels.nl/