RB Webart
Image default
Business / Business Services

Juridisch en financieel talent gezocht

Bent u als bedrijf op zoek naar juridisch of financieel talent? Of bent u zelf geïnteresseerd om te werken voor een opdrachtgever in de juridische of financiële sector? Dan hebben we goed nieuws voor u, want we kunnen u hiermee helpen. In onze blog leggen we u precies uit hoe.

Opdrachtgever

Allereerst even wat belangrijk informatie voor iedereen die op zoek is naar juridisch of financieel talent. Heeft u een vacature? Maar kunt u de geschikte persoon niet vinden? Schakel dan Brooklyn Group in. Wij zijn een detacheringsbureau dat young professionals onderbrengt bij onze opdrachtgevers. We doen er altijd alles aan om een zo goed mogelijke match te vormen met de kandidaat en de opdrachtgever, zodat beide partijen tevreden zijn. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Al veel bedrijven zijn u voor gegaan en voor deze bedrijven hebben we veel goede young professionals kunnen onderbrengen. Momenteel hebben we ook veel goede juridisch en finance talent in huis die we bij u kunnen onderbrengen, dus laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Young professionals

Bent u een young professional? Let dan op! Lijkt het u leuk om te werken in de juridische of financiële sector? Via onze website vindt u diverse vacatures waar u op kunt solliciteren. Neem dus zeker een kijkje op deze pagina en wie weet heeft u binnenkort een nieuwe baan in the pocket. Hoe leuk zal dat zijn?!

http://brooklyn-group.nl/