RB Webart
Image default
Business / Business Services

Industriële gassen bestellen bij een grote gasleverancier

Wat zijn industriële gassen?

Industriële gassen worden in heel Nederland gebruikt. Ieder gas heeft zijn eigen of meerdere toepassingen in verschillende branches. De meeste bekende industriële gassen zijn: argon, stikstof, waterstof, acetyleen, koolzuur en isobutaan, maar daarnaast bevat ons aanbod nog vele andere industriële gassen. Industriële gassen kunnen over het algemeen goed gemengd worden met een ander gas. Door de gassen aan elkaar toe te voegen, creëer je een nieuw gas met nieuwe mogelijkheden, wat beter gebruikt zou kunnen worden voor verschillende toepassingen. Deze gassen worden ook wel menggassen genoemd. Zoals eerder gezegd worden industriële gassen in verschillende branches ingezet. Denk aan branches zoals de metaalbewerking, voedselindustrie, bouw en recreatie.

 

Gascilinders met verschillende kleuren

Als je voorheen al eens gascilinders van ons hebt afgenomen, dan is het je wellicht weleens opgevallen. De kleuren op de gascilinders. Waarom zitten deze kleuren op die gascilinders? De verschillende kleuren op de “schouders” van de gascilinders zitten er zomaar op. De kleuren geven namelijk aan welke primaire eigenschappen het gas heeft dat in de cilinders zit. De kleuren zijn in heel Europa in een normering gekoppeld aan dezelfde eigenschappen. Dat maakt de kleuren erg handig en zorgt het voor een helder overzicht.

 

Industriële gassen bestellen?

Ben je opzoek naar industriële gassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als een van de grootste gasleveranciers van Europa bevat ons assortiment een groot aanbod aan gassen en gascilinders. De veiligheidsbladen en bruikbaar brochuremateriaal kan je gratis downloaden op onze website. Hierin vind je meer informatie over gassen, onze leveringsvoorwaarden, cryo service en nog veel meer. Wil je naast deze informatie nog meer weten over industriële gassen? Dan kan je contact opnemen, wij voorzien je graag van de juiste informatie. Wij staan je namelijk graag te woord over de verschillende mogelijkheden en verkrijgbaarheid van alle industriële gassen.

 

https://www.westfalengassen.nl/