RB Webart
Image default
Business / Business Services

LED verlichting voor TL buis verlichting

Je hoort het tegenwoordig steeds vaker en vaker. Meer en meer bedrijven maken de overstap van TL verlichting naar LED verlichting. Maar waarom doen zij dat? En levert het echt zo veel voordelen op als er wordt gezegd? Om er voor te zorgen dat de onduidelijkheid een keer wordt weggenomen, gaan we in dit artikel aandacht besteden aan de overstap TL buis naar LED verlichting. TL buisverlichting is binnenkort echt verleden tijd! Zorg daarom dat ook jouw bedrijf op tijd de overstap maakt van TL buislampen naar LED verlichting. Alleen op deze manier kun ook jij profiteren van de vele voordelen!

Welke voordelen heeft LED verlichting op TL buis lampen?
Iedereen kan wel een aantal voordelen opnoemen van LED verlichting ten opzichte van TL buis verlichting. Maar vaak zijn mensen niet op de hoogte van een aantal heel belangrijke voordelen, wat natuurlijk erg zonde is. Om er voor te zorgen dat ook u op de hoogte bent van deze voordelen, worden deze hieronder opgesomd:

– LED verlichting heeft meer lichtcapaciteit dan TL buizen
– Er wordt minder energie gebruikt bij LED verlichting
– Je kunt als bedrijf eventueel in aanmerking komen voor de Energie investeringsaftrek
– LED verlichting werkt milieu besparend ten opzichte van TL verlichting
– Het armatuur is onderhoudsvrij
– LED verlichting weegt vrijwel niets, en is dus gewicht besparend
– LED verlichtingen hebben een groot voordeel op het gebied van duurzaamheid.

Ben je benieuwd of het voor jou ook een uitkomst is om over te stappen van TL buis verlichting naar LED verlichting? Neem dan zeker nog eens een kijkje online en lees daar meer informatie over de nadelen van TL buisverlichting en de voordelen van LED verlichting. Wellicht raakt u dan overtuigd om toch de overstap te maken en ook te profiteren van de vele voordelen van LED verlichting.

http://zone-atex.nl/led-verlichting-tl-buis