RB Webart
Image default
Business / Business Services

Alles over quick response manufacturing

De reden waarom steeds meer bedrijven aan quick response manufacturing doen, is omdat tijd tegenwoordig alles is! Het is zowel voor jou als bedrijf belangrijk, als voor de klant. De klant wil natuurlijk de laagste prijs, en daarom moet jij als bedrijf hierop inspelen door tijd te winnen waardoor de prijs weer omlaag kan. Maar wat is QRM nou eigenlijk en wat houdt dit in? het is eigenlijk vrij simpel! Bij QRM probeer je de doorlooptijd van je productie te verkorten. Stel je voor dat je plastic bekertjes maakt. Je probeert dit dan zo snel mogelijk en efficiënt te doen! Je kunt hier dan ook veel tijd en geld mee besparen. Het geld besparen is wel het uiteindelijke doel voor het QRM.

Waarom kiezen zoveel bedrijven hiervoor?

Ze kiezen hiervoor om beter te concurreren met andere bedrijven die hetzelfde product leveren. Je wilt natuurlijk wel dat je klanten binnen haalt en door het QRM is die kans alweer een stuk groter.

Wat doe je bij QRM?

Je probeert hierbij dus de doorlooptijd van een product te verkorten. Er komt hier een speciaal bedrijf voor langs om samen met jou de sterkte en zwakte punten te bespreken. Er kan bijvoorbeeld uitkomen dat de machine niet goed loopt, waardoor er minder geproduceerd kan worden. Dit wil je natuurlijk niet en hier kan dat ook aan worden gewerkt. Wat bijna altijd gebeurd bij het QRM is dat de werkplek grondig wordt schoongemaakt en opnieuw wordt ingericht. Zo kun je sneller je spullen weervinden en zo is de kans op ongelukken ook een stuk kleiner. Je wilt wel dat mensen veilig en netjes kunnen werken. Als je ook een QRM traject wilt moet je contact opnemen met bedrijven die hier kennis van hebben. Zij kunnen je het beste helpen door je adviezen te geven en te kijken wat je sterkte en zwakte punten zijn.

http://www.kienologic.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is de goudprijs per gram?

Wat moet u weten voordat u een massagegun koopt?

Voor een mooie snorscooter ga je naar Polderscooter