RB Webart
Image default
Business / Business Services

Rushfiles de Cloud Harddisk

Werken op een Cloud Harddisk

 

 

U wilt weten wat het is om in de Cloud te werken? Dat is nu eenvoudig om eens te proberen!

A1 Internet biedt nu iedereen de mogelijkheid om een Gratis Cloud Harddisk op basis van Rushfiles uit te proberen zonder beperkingen!

 

 

de Cloud is een echt mode acrtikel geworden, maar bij veel mensen is de Cloud nog relatief onbekend. Juist daarom vind A1 Internet dat iedereen kennis moet kunnen maken met deze nieuwe manier van werken.

 

Er zijn al jarenlang vele alternatieven om data in de cloud op te slaan. Veel diensten zijn echter bedoeld voor particuliere diensten en bieden niet de betrouwbaarheid die een bedrijf van een online data opslag platform mag verwachten.

 

Welke alternatieven zijn er?

 

Dropbox – een van de oudste Cloud opslag oplossingen. Een leuk systeem maar beperkt tot 5GB aan opslag en Dropbox geeft zelf aan dat het niet geschikt is voor zakelijke dienstverlening! Bovendien al uw data staat in Amerika opgeslagen en met de recente Wiki leaks publicaties en aftap drift van de NSA moet u zich afvragen of Uw data daar veilig staat

Onedrive – een Cloud drive van Microsoft die standaard bij Office 365 wordt geleverd. Op zich een prima oplossing zei het dat het volledig verbonden is met Office 365 en u kunt het niet aanschaffen zonder van Office 365 gebruik te maken… Verder staat bovendien al uw data weer in Amerika met allenadelen van dien….

Google Drive – Leuke oplossing voor particuliere gebruikers die enige documenten of foto’s willen opslaan, maar weer niet geschikt voor bedrijven die juist samen willen werken in gezamelijke documenten en bestanden. Bovendien valt uw data weer onder de Amerikaanse wetgeving.

 

De oplossing – Rushfiles van A1 Internet

 

A1 internet wilde juist een zakelijke variant van de Cloud harddisk bieden voor zowel het MKB als het groot-bedrijf. Hierbij staat betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw data voorop!

U heeft zelf geen omkijken meer naar backups, U kunt altijd en overal bij uw data! Ook onderweg en vanaf elk device, ook vanaf uw telefoon of tablet!

Wilt U eens ervaren hoe het is om in de Cloud te werken? Meld u gratis een voor een proef account! Klik HIER om direct te beginnen!

 

 

http://www.a1.nl/online-werken/cloud-harddrive/