RB Webart
Image default
Business / Business Services

Letselschade begeleiding van cruciaal belang

Wanneer je als gedupeerde van een ongeval of een medische blunder beschadigd raakt, dan is het van cruciaal belang dat er sprake is van een goede letselschade begeleiding. Het is een ingrijpende gebeurtenis die een enorme impact heeft op jou en je omgeving. Je leven staat ineens helemaal op zijn kop. Je gaat een onzekere tijd tegemoet. Alle zaken die bij zo’n gebeurtenis komen kijken zijn niet te onderschatten. Er komt ineens ontzettend veel op je af. Afgezien van de fysieke schade is er ook een niet te onderschatten mentale kant. Hoe kan het gehavende lichaam weer volledig herstellen, als dat al mogelijk is tenminste? Je wilt toch stappen zetten, weer aan het werk gaan en iets kunnen betekenen voor je omgeving. De werkelijkheid leert ons dat er enorm veel mogelijkheden zijn als het gaat om letselschade begeleiding.

 

Belangrijke aspecten bij letselschade begeleiding

Het doel van letselschade begeleiding is, om er zo sterk mogelijk weer uit te komen, op alle fronten. Allereerst richt je je uiteraard op het herstel van het lichaam. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan een revalidatiecentrum met fysiotherapie en medisch specialisten die je stap voor stap begeleiden bij het herstel. Dit traject gebeurt in jouw eigen tempo en in constant overleg. Een gehavend lichaam heeft ook een enorme impact op de psyche van een mens. Ook psychisch is het vaak een proces van vallen en opstaan. In het traject van letselschade begeleiding wordt er indien nodig altijd een psycholoog ingeschakeld.

 

ADXpert

ADXpert is toonaangevend in de bijzondere wereld van letselschade begeleiding. Integriteit en compassie staan bij hen hoog in het vaandel. Zij beschikken over een enorme hoeveelheid aan kennis en know how door het team van medisch specialisten en begeleiders. Ook beschikken zij over een uitstekend netwerk binnen de overheidsinstanties, ziekenhuizen en de werkgevers branche.

Aan de slag!

Bij ADXpert gaat men uiteraard met je aan de slag om een gepaste plek op de arbeidsmarkt te bemachtigen. Hierbij wordt je geholpen door bijvoorbeeld een jobcoach, een psycholoog en een arts. Bij letselschade begeleiding wordt er een traject uitgestippeld, waar je samen voor gaat knokken. Men kijkt naar wat je kan, en wat je wilt kunnen aan het einde van het traject. Dit gaat uiteraard in overleg met een potentiële werkgever. Het hebben van een baan is ontzettend belangrijk. Het geeft je weer een gevoel van eigenwaarde. De weg naar boven wordt weer ingezet.

Had je daar aan gedacht?

Hoe ervaart jouw directe omgeving de gevolgen van jouw letselschade? Je partner en kinderen hebben ineens te maken met een persoon die fysiek en mentaal een flinke tik heeft gekregen. Bij de juiste letselschade begeleiding wordt ook aan hen gedacht. Zij kunnen op alle fronten begeleiding en advies krijgen. Denk dan bijvoorbeeld aan aanpassingen in en om het huis, Ook zal je te maken krijgen met overheidsinstanties. Denk bijvoorbeeld aan het recht op een uitkering. Ook hierin wordt je bijgestaan door ADXpert. Je staat er niet alleen voor.