RB Webart
Image default
Business / Business Services

Lichtadvies

Verlichting draagt bij aan de sfeer en beleving in woningen en gebouwen. BinTTec heeft veel ervaring in de verlichtingsmarkt en weet als geen ander wat hierbij komt kijken. Goed lichtadvies en het opstellen van een lichtplan is enorm belangrijk voor optimaal resultaat binnen een bepaald project. Daarom klopt u aan bij BinTTec voor advies op maat.

Lichtadvies voor diverse soorten bedrijven

Als BinTTec geven we lichtadvies aan diverse soorten bedrijven omtrent verlichting omtrent een bepaald project. Bij BinTTec richten we ons onder andere op de woningbouw, utiliteitsbouw, retail, horeca, zorginstellingen en openbare verlichting. Elektrotechnische installateurs, interieurontwerpers en architectenbureaus maken met genoegen gebruik van onze dienstverlening.

Lichtadvies voor uw project

Of het nu gaat om projectverlichting, lichtberekeningen, lichtplannen, lichtontwerp of lichtoplossingen, bij BinTTec is advies op diverse terreinen mogelijk. Beleving en sfeer wordt hierdoor geoptimaliseerd en is dat niet juist wat u voor ogen heeft? Bij BinTTec kijken we niet alleen naar de beleving, maar ook naar functionaliteit, duurzaamheid en het financiële plaatje. Daarmee verzekert u zichzelf van een prachtig eindresultaat.

Lichtadvies op maat – Ontvang een offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die BinTTec biedt? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan op diverse manieren. Vul het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van passend advies omtrent de verlichting voor uw project. Indien gewenst komen we ook langs op locatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek zelf wat een samenwerking met www.binttec.nl u oplevert.

https://www.binttec.nl/lichtadvies