RB Webart
Image default
Business / Business Services

Hoger in Google door een WordPress specialist

Een WordPress specialist kan ervoor zorgen dat u hoger in de zoekresultaten komt bij Google. Dit is heel belangrijk als je bedenkt dat 90% van alle bezoekers van Google niet verder kijkt dan de eerste resultaten pagina. Het is dus van belang om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan. SiteToGo is een WordPress specialist met meer dan 16 jaar ervaring die als geen ander weet hoe ze dit voor elkaar kunnen krijgen.

Op welke manieren gaat een WordPress specialist te werk

Een WordPress specialist kan op verschillende manieren ervoor zorgen dat uw website hoger in de zoekresultaten van Google komt. Dit kan door middel van adverteren op Google via Google AdWords of door SEO (Search Engine Optimalisation). Bij Google AdWords betaal je voor een advertentie. Deze kan al binnen een week geplaatst worden en de resultaten zijn meteen zichtbaar. Dit is een uiterst snelle manier om snel vindbaar te worden maar wel kostbaar. De andere manier is dus SEO. Dit is een hele goedkope manier maar het duurt wel langer voordat het resultaat merkbaar is.

WordPress specialist voor SEO

Een WordPress specialist kan u helpen met SEO. Dit staat voor Search Engine Optimalisation en betekent letterlijk zoekmachine optimalisatie. De WordPress specialist verbetert je website zodat je sneller gevonden wordt door Google. Bij SiteToGo weten ze aan welke richtlijnen een goede website moet voldoen en dat Google ook kijkt naar bijvoorbeeld de laadtijd en mobielvriendelijkheid van je website. Ook kan de WordPress specialist adviseren over de content op je site. Zo kan hij ervoor zorgen dat de doelgroep interessant vindt wat er op je website staat door middel van goede teksten en het gebruik van links en blogs. Als de teksten niet goed zijn kan Google niet begrijpen waar een pagina over gaat. Ook is zoekwoord analyse een onderdeel van SEO. Hoe populairder je website is op een zoekwoord hoe hoger de positie in Google. Deze populariteit is te beïnvloeden via zogenaamde linkbuilding. Een WordPress specialist weet precies hoe Google werkt en wat je ervoor moet doen om het beste resultaat te krijgen. Voordeel van SEO is dat het goedkoop is maar nadeel is dat het langer duurt voordat je resultaat hebt. Samen met de WordPress specialist wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn en het best bij u past. Kijk voor meer informatie op www.sitetogo.nl

Gerelateerde artikelen

Computerreparatie in Purmerend gezocht?

Een kleine of grote doos, voor Dozenhal geen probleem

Schouten Advocaten in Zeist