RB Webart
Image default
Business / Business Services

Makkelijk verhuizen met een verhuisbedrijf

Bij een verhuizing komt veel kijken. Waarom zou u dan niet een verhuisbedrijf inschakelen om u de zorgen uit handen te nemen? Of het nu nationaal of internationaal is, vlekkeloos verhuizen doet u met Mondial Waaijenberg Verhuizers. Deze Erkende Verhuizer uit Ede verhuist jaarlijks honderden particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Mondial Waaijenberg Verhuizers, hét verhuisbedrijf in Ede

Sinds 1896 is Mondial Waaijenberg Verhuizers BV een begrip als het gaat om vlekkeloos verhuizen. Met hun motto ‘zuinig op de spullen van een ander’ voert dit verhuisbedrijf in Ede uw verhuizing professioneel uit. Deze professionaliteit bewijst zich ook in de aansluiting bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers, Mondial Movers, EMG, FEDEMAC en ISO-kwalificaties.  

Naast verhuizingen van complete inboedels kunt u bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV ook terecht voor transport van grote (meubel)stukken of piano’s. 

Uw inboedel veilig opgeslagen in Ede

Het kan gebeuren dat u (tijdelijk) uw inboedel moet opslaan, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen maar nog niet uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. Dan bent u voor de opslag bij Mondial Waaijenberg Verhuizers BV op de juiste plek. Zij hebben beveiligde opslagcapaciteiten in Ede en kunnen het verpakken, transport en opslag van uw inboedel op professionele wijze voor u regelen. 

Gaat u internationaal verhuizen?

Voor een zorgeloze internationale verhuizing kunt u rekenen op Mondial Waaijenberg Verhuizers BV. Dit gecertificeerd verhuisbedrijf in Ede heeft goed opgeleid personeel, de juiste faciliteiten en transportmiddelen voor u beschikbaar. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt organiseren zij internationale verhuizingen vlekkeloos en tot in de puntjes. Met professionele verhuizers die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving omtrent in- en uitvoerrechten van andere landen. 

Verhuizen binnen Europa

De ene verhuizing binnen Europa is de andere niet. Regels en wetten verschillen immers per land. Gelukkig weten de verhuizers van Mondial Waaijenberg Verhuizers precies welke regels er gelden per land. 

Verhuizen overzee

Bij een overzeese verhuizing zal transport deels over het water geschieden. Dit vergt extra voorbereidingen maar zeker ook een bepaalde mate van ervaring. Met een leeftijd van 120 jaar is er binnen het verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg Verhuizers een behoorlijke ervaring opgebouwd en hebben ze de antwoorden op de vragen.