RB Webart
Image default
Business / Business Services

Voor- en nadelen van een website laten maken

Laten we als eerste eens kijken naar de nadelen van een website laten maken ten opzichte van zelf je website maken. Natuurlijk is er dan direct sprake van een geldkwestie. Zelf je website maken, lijkt in eerste instantie betaalbaarder dan een website laten maken. Voor slechts een kleine maandelijkse investering kan je al zelf een website op het web zetten. En met online website software kan dat ook nog redelijk snel, mits je er wat aanleg voor hebt. De templates zijn ook nog redelijk fatsoenlijk te noemen. Echter hebben veel mensen de afgelopen tijd gebruik gemaakt van online website software en daardoor zijn er een heleboel mensen die dezelfde templates en ontwerpen gebruiken. Veel templates zien er hetzelfde uit, waardoor ze een algemene en niet originele uitstraling krijgen.

Voordelen van een website laten maken

Een website laten maken heeft veel meer voordelen dan nadelen. Wat te denken van de SEO? Hier is een klein geheimpje. Veel online website software heeft een vreselijke zoekmachine optimalisatie. Ze bieden geen interessante tools als het gaat om het optimaliseren van uw website voor zoekverkeer vanuit Google. SiteToGo kan u zoveel meer voordelen bieden als het gaat om bijvoorbeeld een goed zoekwoord onderzoek en website optimalisatie.

Geen frustraties

De backend gebruikersinterface van de online website software is in principe bedoeld om gemakkelijk te kunnen gebruiken zelfs als u geen weet van html codes heeft. Maar helaas is de werkelijkheid heel anders. Het kan frustrerend zijn om binnen een rigide kader te werken om te proberen een visie te realiseren die u voor uw website heeft. Als u de medewerkers van SitetoGo aan het werk zet, krijgt u precies datgene waar uw hart naar uit gaat. U huurt namelijk professionals in. Iemand wiens taak het is om de beste ontwerpen, lettertypen, kleuren, harmonie en evenwicht te begrijpen. Ze hebben ook inzicht in de gebruikersinterface, de informatiearchitectuur en hoe het ontwerp de bezoekersstroom beïnvloedt. Al deze vaardigheden worden ter tafel gebracht wanneer u een professional inhuurt.

Uniek ontwerp

Herinnert u zich de film ‘Matrix Reloaded’ nog? Weet u nog dat Agent Smith zichzelf begon te klonen en toen hij begon te klonen dat de matrix werd overspoeld door velen identiek aan hemzelf? Nou, zo is het ook als u zelf een website probeert te maken met een template. Alle websites lijken op elkaar omdat ze allemaal dezelfde templates gebruiken. Het inhuren van een website ontwerper stelt u in staat om een uniek en origineel ontwerp te hebben.

Dit zijn nog maar enkele voordelen van het inhuren van een webdesigner ten opzichte van het zelf doen. Neem gerust contact op met de professionals van SitetoGo als u nog net wat meer overtuiging nodig heeft.

Wil jij een website laten maken? Klik hier.